在職全職

跳至

首頁
12345...32

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

終於開得番 d topic 啦 !

琥珀宮

maggie

奧海城d佈置唔靚嫁 ! 最靚就係九龍灣 ! 如果我去開奧海城就會去埋大角咀個playroom !
係啦......你有冇睇番私人訊息呀 ? 我比咗個facebook a/c 你 ! 或者你pm你個比我地呀 ! 好似尋日咁....bk d 網絡short 咗.....就聯絡唔到 !

琥珀宮

monsterhunter

你個囡咁叻.....教番你呀 ! 我都想.....唔洗讀到聲吵喉嚨痛 !
你住咁遠 ! 我住葵芳 ! 下次有機會出黎玩啦 !

琥珀宮

瑤瑤好番未呀 ?
我又唔覺好冷喎 ! 可能我"山"細咗個窗啦 ! 所以我同呀囡d鼻敏感勁咗......."銀"同打"cc" !
原帖由 yiubbmama 於 09-12-16 16:05 發表
今日好凍呀>

琥珀宮

哈哈! 好媳婦喎 !
時代廣埸一定靚 ! 太遠....我諗唔會帶呀鉫鉫去 ! 等嘉茹影相比我睇算啦 ! 嘉茹......唔該曬喎 !!
原帖由 jaimegaga 於 09-12-16 16:27 發表
今日同老爺99去咗工展會...加埋兩行鼻水嘅珈珈....超多人, 不過我99就買得好開心, 平時好少見佢買嘢, 好慳家....
本來仲想去timesquare影相, 超靚!!!!但珈珈已經好攰...too bad...
...

琥珀宮

鉫鉫由上個星期六己瞓得唔好.....又係間中喊下......又瞓唔番個隻 ! 佢仲要我拍住佢瞓 .....拍咗我個幾鐘佢先肯瞓 ( 一停佢就嘈...拍住心口要你拍佢 )! 睇怕又係吽牙啦 !
原帖由 yiubbmama 於 09-12-16 16:37 發表

咁珈珈好返未呀????近排我女都係晚晚係咁喊,佢係半個中頭喊一次,攪到我無得訓 .....

琥珀宮

聽日點呀 ? 有冇變 ?

琥珀宮

咁好....攪你老公呀....唔駛你揍 !!
原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-16 23:57 發表
好彩我nathan仔好少係咁...每晚訓覺更會有d ee丫丫...但我一塞條紗巾比佢咬,佢就收聲繼續訓....就算佢吽牙或病都係咁...係間中發吓夢就扭計唔很訓..要搵佢老豆抱先很訓..."touch wood"佢扭唔很訓lee個情況就真係好少 ...

琥珀宮

我都唔怕播 !
定是你地怕戶外凍......咁可以改去PLAYROOM 都得嫁 ! 不過而家聯絡唔到 MAGGIE ! 唔知佢幾時先上黎........
如果冇變就照舊2點美孚地鐡A出口地面等 !

原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-17 00:02 發表
cass,donkayu,我同nathan仔都唔怕...我哋大菌食細菌!無有怕...放馬過黎la...

琥珀宮

仲諗住你到處都巡下......咁會唔會巡埋落紅磡, 太古城呀 ?!
原帖由 donkayu 於 09-12-16 23:57 發表
哈哈,,今日出銅鑼灣爭係行金百利個面,,冇行時代個邊...

聽日係咪去??(我有少少喉痛,你地怕唔怕?)

琥珀宮

港九新界通......有咩野都揾嘉茹啦 !
原帖由 donkayu 於 09-12-16 23:52 發表
响"戴麟趾夫人分科診"所後面,http://www.centamap.com/gc/home.aspx

琥珀宮

咁就照舊美孚等啦 !
我諗我都未必幫鉫鉫著唐裝衫啦.....雖然有D夾棉, 但都薄.....要打底先得 !
原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 00:19 發表

我想個女去影下麗妃娘娘.....

琥珀宮

咁正....咁易氹 !
原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-17 00:27 發表
咩呀!佢由細到宜家都係咬住紗巾先很訓ge..等佢訓淋左就"蚊"左佢,好似奶咀咁..不過我無比奶咀佢食喳嘛..佢無畤無刻都鍾意咬住條紗巾架... 紗巾係佢命巾黎架...佢一見到紗巾就發癲架la...每日dum佢訓晏覺,係佢 ...

琥珀宮

咁快諗定啦 .....但聽日凍DD, 記住帶夠衫呀 !
原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 00:27 發表

你地上次一約我就幫瑤豬諗定著咩3啦 ....

琥珀宮

遲就得番D骨咋播 ....... 快快快 !
原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 00:34 發表

我要食鳳爪-..-

琥珀宮

好呀.....富臨 ! 我帶佢地去酒樓呀 ! 我忡記得點去 ....直行 ! OK !
原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-17 00:35 發表
咁係米飲茶呀?2點富臨呀?如果係我早少少落去等位呀?

琥珀宮

hehehe ! 總之你快D啦 ! 唔係我地幫你叫咗仲幫你食埋呀 !!!
聽日見啦 !
原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 00:46 發表

咁係咪你食完果d-..- ....亞女開始喊啦....要閃,聽日見啦

琥珀宮

今日好在嘉茹睇到part 1......所以我地冇等你 ! 下次再約啦 !
原帖由 fattigerbb 於 09-12-17 23:36 發表
唉呀, 我一直都仲响舊TOPIC留言, 原來已經開咗個新TOPIC, SORRY呀各位, 我今日冇出嚟, 我响舊TOPIC講咗因為我C6今日無LALA放假, 我要同佢出去買電腦, 下次再約過, ok?? ...

琥珀宮

暫時未見你......
原帖由 fattigerbb 於 09-12-17 23:38 發表
sandra,

我已經add咗你facebook, 我會响facebook留個電話比你

琥珀宮

仲為咗地鐵單野"火羅"呀 ?
原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 18:40 發表
唉...頭先好鬼「火羅」!!!!

首頁
12345...32

尾頁

跳至