時政擂台

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

豬仔嘜 發表於 20-3-28 09:26
傳媒的力量
最叻放大

係!黑護唔會比公眾知事實!
黃媒夾埋一齊抹黑!

現在警員好慘!比暴徒整傷都得唔到好嘅醫治!(emoji)私院、返大陸醫!警方為了唔想加藍黃仇恨就唯有忍!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

琥珀宮

自問我落街買餸都冇戴多個口罩做後備!我老公都冇帶後備口罩返工!係近期學生回港潮我先要佢袋多一個!

琥珀宮

lovelybaby2015 發表於 20-3-28 09:47
我信你。亦信個女警

呢個時勢呢個環境,普通人出街唔戴口罩都驚人鬧。何況一個警察仲要響醫院

咪就係!幾多YC文宣即仆入黎大造新聞!企圖come住派錢單野!派錢就話籌錢!只有YC白痴先會信!

琥珀宮

PacoMum 發表於 20-3-28 09:52
同意。無戴口罩一定有原因,醫管局無講原因,仲話有護士不適,點解會即刻不適? 病菌令護士一分鐘發病? 所 ...

成機可以罷工十四天!又可以煲大單野!

琥珀宮

ricecooking 發表於 20-3-28 10:17
好明顯有心扭曲放大抹黑警察啦,黃屎呢9個月黎慣常手法。仲可以轉移昨晚警隊搜出大批彈藥案件
...

係呀!個場仲有射擊測試⋯⋯越嚟越瘋狂!

首頁

尾頁

跳至