在職全職

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

嘩.......嚇親飽 ! 好彩你鎮定咋 !
原帖由 donkayu 於 10-6-3 23:53 發表

我成日幻想定桐桐有咩事(好似依d整親流血)自己會點處置~
有次岩岩桐桐1歲,,唔記得佢食咩,,但係哽親,,塊面變到紫紅色,,,,我拿拿聲抱佢橫扒係我大臂,,頭低過身小小,,大力拍佢背脊,,嘔番舊野出嚟~ ...

琥珀宮

esther, maggie

下星期三再去長沙灣好唔好 ? 因為星期五我都可能唔得.......hehe ......

琥珀宮

突然老公話星期五好似同佢個邊d人食飯 ! 我驚62 & 99 會中午己揾我同鉫鉫........
原帖由 fattigerbb 於 10-6-4 00:08 發表
ok呀, 你咁忙咩?

琥珀宮

我以前都試過子宫頸發炎......好痛......不過我睇咗中醫! 食完藥瞓下休息下啦 !
我地約下星期三出黎......你睇下o 唔 ok 啦 !
原帖由 叉燒仔 於 10-6-3 18:26 發表
發炎囉,有時會痛痛地~

琥珀宮

我上年帶鉫鉫去過......d水唔得嫁, 好多垃圾 ! 都係响海邊玩下沙咋 !
原帖由 fattigerbb 於 10-6-4 00:28 發表
我之前去過馬灣嗰個, 好似好d, 不過嗰次冇落水, 就咁睇, 都ok, 不過就好遠囉, 如果水質唔好咪玩下沙都得ge!!

琥珀宮

係下星期姐 ! 所以冇得扮儍呀 !
佢地都唔知鉫鉫咁多節目嫁....... 佢地以為我揍呀掂個囡, 有時會就我過黎葵芳嫁!

原帖由 donkayu 於 10-6-4 00:53 發表
聽日?? 你咪扮哂野話約左人去街囉,, 我好衰呀~!

琥珀宮

佢係唔會問嫁!
佢地成日都係一早打電話過黎........係一早.........成日都未瞓醒就比佢地嘈醒個隻 ! 個女次次都瞓唔返.......老公都唔敢話佢地 ( 我成日都叫佢同佢地講早一晚約, 唔好咁早打黎 ! )
原帖由 donkayu 於 10-6-4 01:03 發表
咁問定你老公佢地會唔會下晏就過嚟揾你囉~!

琥珀宮

12345678910.....ok
原帖由 fattigerbb 於 10-6-4 01:13 發表
母忘六四,請各位默哀十秒、、、、12345678910。。。完。

琥珀宮

你淋到瞓唔著呀 ?
原帖由 fattigerbb 於 10-6-4 01:13 發表
母忘六四,請各位默哀十秒、、、、12345678910。。。完。

琥珀宮

哈哈.....佢地係唔知我地咁多節目......
原帖由 donkayu 於 10-6-4 01:30 發表

佢地知你地實得閒架??
我係你會(好好聲氣)借D意自己同佢地講:
嫲嫲爺爺想見鉫鉫不如早一日打嚟同鉫鉫講,,因為平時你地打嚟個時間鉫鉫未起身架,,不過會俾電話響聲嘈醒,,但係又唔肯瞓番,,搞到唔夠瞓會特別扭計~ ...

琥珀宮

我個次食咗幾次中藥就OK.......順便調理身體........我其實鐘意睇中醫, 食中藥 ! 但會慢好而又長途跋涉去睇..........所以生咗呀女就睇西醫......快......
原帖由 叉燒仔 於 10-6-4 02:12 發表
小腹痛真係驚有d咩事嫁,我今日去左葵涌廣場睇醫生,有時都幾痛,我睇完就返屋企啦,想行下街都唔得,睇中醫都得咩?真係未試過呀,發炎唔係塞藥最有用咩~星期三我諗到時應該好返啦~ ...

琥珀宮

咁係咪照舊兩點 ! CASS 係咪會黎?
原帖由 CHANTSINWAI 於 10-6-4 11:51 發表
好呀!ok!無問題!

琥珀宮

鉫鉫D TROUBLE 2 真係激到我今日嘔咗幾十兩血 ........鐘意鬥氣.....超硬頸, 係咁挑戰你既底線 ! 婆婆仲幫佢口.....話小朋友咁細唔識得鬥氣.......佢真係唔知而家D奶粉好好營養......而家呢D BB好精靈嫁啦........唉 !

琥珀宮

係呀......都知自己eq唔多夠.....次次比佢激到嘔血, 仲要諗咩方法令大家接納.......真係試完又試......
原帖由 mavis_chiu 於 10-6-5 22:53 發表
OH! 個個小朋友都要經歷下的, 真係要提升自己的EQ, 記住要有原則, 同小朋友一定唔夠你強, 佢唔會日日係咁, 不過CYCLE就一定係, 有D人話半年一個CYCLE, 不過我個哥哥就一定唔係啦...係成日係咁, 小朋友要學習表達自己 ...

琥珀宮

今日e生女小一派位 ......唉.....居然派咗廿九志願.......都唔知點派.......痴痴地嫁 ! 真係四年後到自己.......

首頁

尾頁

跳至