在職全職

跳至

首頁
12345...32

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

冇彈番出黎呀!
原帖由 jaimegaga 於 09-12-21 17:52 發表
係!之後突然間彈番哂出嚟lor....好似我咁.....

琥珀宮

我要睇相喎 ! 快d上載上 facebook 比我睇 !!
原帖由 jaimegaga 於 09-12-21 17:51 發表
哈哈..同名三分親... 珈珈都好番好多....今日我又帶咗佢去銅鑼灣....超多人...今日珈珈醒d, 所以有去timesquare 影相.... 不過佢都係唔肯企响度... 好彩我個女有度好...我一叫佢同d公仔錫錫同shake hands 佢就即刻定 ...

琥珀宮

哈哈 ! 咁搞野 !
叫醒你老公抱抱攞 ! 佢痴爸爸多d嗎 !! hehe !
原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-21 14:34 發表
唉!d小朋友真係唔贊得..果次同你地講完我仔訓3個鍾妟覺...依幾日就訓1個半鐘就唔訓..自己落床拍門.. 之後同你地講過話夜晚訓覺好少醒..依2晚就半夜3,4點醒左扭要抱住訓..攪左一倫...mouth:mouth:" /> 加上依排凍冰冰 ...

琥珀宮

我老公比我講到咁平咁得......我諗佢遲d都可能會上淘寶網到瞄瞄或睇下點開 a/c ! 因為上網搞一搞都要幾多時間, 我好難搞.......要佢肯先得 !!!
quote]原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-21 14:19 發表
嘉茹,我仔件衫已經賣晒啦..我係11月頭買..我買ge時候啱啱上架..未凍已經買定先,佢本身重有深寶藍色,但我隔幾日再睇都賣得七七八八..有時淘寶d又平又靚ge嘢賣得好快..所以有時間我都會睇吓有無新嘢返..手快有..手慢就 ... [/quote]

琥珀宮

邊有咁多時間呀 ! 而家上黎一陣又要襯夜晚抺玩具啦 !!
原帖由 donkayu 於 09-12-22 00:12 發表

哈哈,我地岩岩相反,,要上網整任何野,,send email,開a/c...都係我搞,,我老公懶理

琥珀宮

真搞野......唔見咗一晚既野而家蒲番出黎喎 !
呢個網站真係..........

琥珀宮

係啦.....我見你都好多相簿都得 ! 我好少姐 ! 上載幾次都唔得......搞到冇隱 !!!
原帖由 donkayu 於 09-12-21 23:53 發表
我都有試過係咁~
我E+會咁做:
如果佢話上載失敗, 我會上載多次, 如果第2次都話失敗, 我就會將個視窗"X"左佢, 再上返facebook睇下自己D相簿, 有時D相己經上載完成左, 如果得"?"相簿,冇相係到, 我就會第2日先再 ...

琥珀宮

但係鉫鉫比我話佢懶, 蠢豬, 唔識......佢都唔會同我鬥氣....... 好似話佢幾個月唔肯自己攞奶樽飲奶咁.....佢都要去到十五個月大先肯自己攞住奶樽黎飲奶 !!
原帖由 donkayu 於 09-12-22 00:09 發表
係呀~老人家所講既,,,
桐桐都係咁,贊完就出事~ 所以我唔會係出面其他人前贊佢, 响街一有人贊佢乖,同話佢得意, 我會話:唔乖,曳到不得了 / 一D都唔得意,咁醜樣~
...

琥珀宮

ok 啦 ! 唔該曬 ! 果然有經驗喎 !
原帖由 donkayu 於 09-12-21 23:53 發表
我都有試過係咁~
我E+會咁做:
如果佢話上載失敗, 我會上載多次, 如果第2次都話失敗, 我就會將個視窗"X"左佢, 再上返facebook睇下自己D相簿, 有時D相己經上載完成左, 如果得"?"相簿,冇相係到, 我就會第2日先再 ...

琥珀宮

嘩 ! 頭先上淘寶睇到買比呀囡d pp褲有d平到十蚊人民幣都唔洗 !!! 真係平好多好多呀.......

琥珀宮

我呢頭揾到最平都要29蚊 !
其實佢地有冇最低運費額嫁 ? 我怕我"c忽痕"走去叫老公幫我搞 ( 開a/c) ......又上倉呀 ! 睇見真係平到鎮呀 ......唔掛得你血併啦 ........
原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-23 14:05 發表
你係米指後面pet pet有公仔貼身pp褲呀..如果係,我同瑤媽都有買..$9.9一條,圍港幣唔駛12蚊條..不過已起晒毛粒..但係屋企著保暖無所謂啦..我樓下都賣更$20條...我上年係上環返工買左2條係一樣款,要成$29一條,有d重$39 ...

琥珀宮

我好耐之前都睇過開 A/C ......好煩嫁 ! 而家咪等老公好得閒先睇羅 ! 咁好.....你家姐幫你揾野 ! 佢地D貨多到要選都有排選........
原帖由 jaimegaga 於 09-12-24 10:53 發表
好犀利..... 好彩有我家姐搵嘢...老豆買嘢...慳番我唔少時間同金錢.....hahahah

琥珀宮

我見D衫/褲每件到港運費要人仔20-30蚊 ! 香港D舖好適計......SET 個賣價 (衫價+人仔20-30 運費價/PCS ) ! 等你覺得冇買貴到 !
原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-23 18:22 發表
無最低運費架..佢地係計首重,即是頭1公斤,通常有3間速遞可選,EMS中國郵政,首重(人民幣)$15,(但有d$20),DDS,$20,順風$30...但EMS和DDS唔係間間有,順風就多數都有..但順風就最快效率最高,今日買,明天送到...同埋你最好 ...

琥珀宮

聖誕快樂 !

有冇開party ......食到滯呀 ?
條街超多人........到到都係人潮........mouth:

琥珀宮

今日都好晏先入去屯門個邊行 ! 學你話齋.......真係超多人 !! 諗住十年八載冇入過去, 入面又有玩具反x城同吉x島.......點之人太多.......失策 ! 以後都唔會再入 ......個塲唔太好行同好少bb舖頭, 仲有d舖頭真係開天刹價.....一條pp 褲居然賣 $95! esther 買都係十多元 ! 我買廿九蚊都平佢一大截 !! 真係當人 lu lu !
我老公今日好好笑......你咪話驚......我話我都會......佢問我有咩好驚......我話" 自己一個人揍住個囡去d未去過同唔熟既地方當然會驚啦 ! 又要揾路, 又要揾地方換片.....多個人跟頭跟尾就冇所謂 ! "
星期日都唔知去邊好啦.......有咩好提議 ?

原帖由 fattigerbb 於 09-12-25 15:29 發表
yeah, 聖誕快樂呀.....^^

琥珀宮

he he ! 其實個次去西九都行過下......呀囡响車仔到瞓咗......所以冇影相 ! 個埸真係冇野好行 ! 所以第日都唔會去行 !
原帖由 jaimegaga 於 09-12-26 22:52 發表
elements 雖然悶d, 冇物嘢買...因為好貴... 不過水晶木馬同跑車都OK嘅...最好就係少人.......超市係THREESIXTY...嘢sell organic...即係貴lor.....我已經去咗, 可以睇FB.....

...

琥珀宮

係呀.......都係個d 款呀 ! 呀囡都有......所以我唔會搞错 !

我老公話同我開咗 a/c 喎 ! 麻煩你得閒掟d你買開個幾間d link 比我呀 ! thanks ! 你通常會係 visa 定貨到付款嫁 ?
原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-26 14:30 發表
嘩!95蚊..係米我地講果個款呀..定第2 d 款黎架!?你可以去elements(圓方)果到就吊腳d,但我諗應該都ok掛...因為個場都比較靜又吊腳,唔會太多人..不過無咩啱bb玩,名店多,但聽人講有個超市定city super好大可以行吓...或 ...

琥珀宮

睇咗相啦 ! time square d 公仔都幾得意喎 ! 不過銅鑼灣又係超多人.......我諗我地都未必會去啦 ! 珈珈d 為食樣好搞笑......
原帖由 jaimegaga 於 09-12-26 22:52 發表
elements 雖然悶d, 冇物嘢買...因為好貴... 不過水晶木馬同跑車都OK嘅...最好就係少人.......超市係THREESIXTY...嘢sell organic...即係貴lor.....我已經去咗, 可以睇FB.....

...

琥珀宮

嘩.....屯門吉之島超超多人.......我又冇咩特別野要買......未必會去 ! 如果去都會行荃灣個邊 ! 落雨先會行樂富個間 !
原帖由 fattigerbb 於 09-12-26 16:45 發表

我都話屯門超多人啦, 不過你有C6响度唔怕啦....
圓方我之前都去過喇, 超悶, 不過真係冇乜人..但我唔會再去囉.
sunday唔知呀, 你有冇提議?? 吉之島做sale聽日lastday, 你有冇興趣去望下? ...

琥珀宮

最衰下星期落雨又凍番......唔係又想搞去大角咀 playroom !

首頁
12345...32

尾頁

跳至