在職全職

跳至

首頁
34567...21

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

細佬叻仔喎 ! 又唔痴身 ......咁應該好快會適應到 !
原帖由 mavis_chiu 於 10-6-21 14:52 發表
都叫做有多D時間照顧哥哥同家務囉! 不過要攪掂哥哥的半日返學+下午學興趣班都唔易, 只係唔洗成日又帶大又帶細姐. 等到哥哥讀小一, 我就轉返逸陶返半日的幼稚園架啦.

逸陶...照我看都唔會習慣唔到, 因為佢一向都係易 ...

琥珀宮

咁 12:30 邊樹食呀 ? 大家樂 ?
原帖由 CHANTSINWAI 於 10-6-21 16:32 發表
係wor..唔記得你要返pg tim..果朝我都要同阿仔返一個面試班..又係青衣城..咁不如約晏d..12:30啦~
點睇呀?

琥珀宮

哈哈......你攞d相上fb 啦......睇下隻烘燶豬仔包係點先?
原帖由 jaimegaga 於 10-6-21 18:30 發表
幾日冇上....成家人去咗旅行...同埋我家姐一家同daddy mommy....珈珈曬燶咗...變咗烘燶豬仔包.....

琥珀宮

鉫鉫一日都未必响potty 到疴到一次 ! 都由佢嫁啦......
原帖由 jaimegaga 於 10-6-21 18:37 發表
我都試過响屋企唔著片...隔30分鐘到叫佢坐potty但冇料到... 一拎開potty...佢就屙落地....激死...!!!

琥珀宮

鉫鉫係認得曬d ee同小朋友嫁! 佢連好少見既瑤瑤都記得.....叫到名!
咁你幾時得閒出黎呀 ? 我地約去波波池啦 !
原帖由 jaimegaga 於 10-6-21 18:51 發表
冇買pass, 加上第一次去disney....老豆都想去... 你地玩得開心d啦...下次去波波池預埋我地...等銣銣記得珈珈...ehehe

琥珀宮

咁下次啦 !
原帖由 catherinelamchi 於 10-6-21 18:55 發表

琥珀宮

PM 咗地址比你啦 !

原帖由 jaimegaga 於 10-6-23 16:41 發表
你地話啦...基本上除星期三...其他時間都ok...
btw 波波池响邊樹???

琥珀宮

喂喂喂 )))))))))
去曬邊樹呀 ???
幾時去波波池呀 ?????

琥珀宮

ESTHER, MAGGIE

聽日點呀 ? 今日勁落雨又行雷喎 ? 改地點定再睇 ?
尋日冇啦啦落雨.......個車仔泊咗去睇3D, 出到黎落到九彩......D野都淋濕曬 !

琥珀宮

都唔覺佢黑咗喎 !
原帖由 jaimegaga 於 10-6-23 16:39 發表
有搽呀...不過都係黑...hehhe
我地去咗印尼bintan island 嘅club med....

琥珀宮

哈哈! 我怕聽日你地返PG 唔開電話!
我去邊樹都得 ! 己預咗出街街 !
原帖由 CHANTSINWAI 於 10-6-23 22:59 發表
我無所謂呀..去唔去都得,改地點又得,你地話樹啦~~我係米好似無講過嘢咁呀..

琥珀宮

OK ! 有變就電聯 ! 冇變就照舊 12:30 青衣大家樂等!
原帖由 fattigerbb 於 10-6-24 00:12 發表
我會開電話架,聽朝再決定,好嗎?因我點都會返咗屋企先再出黎嘅!

琥珀宮

當然啦.....負磅咁多喎......都仲未到後期發力增磅期添......
而家咁熱.......當然室內吸引過室內啦! 你去咪約埋我地班媽咪幫你睇住桐桐羅 !
原帖由 donkayu 於 10-6-25 00:22 發表

e+我去indoor既地方會好d,,,去公園點都要跟住桐桐睇住佢玩,,都幾攰,,
e+成日覺得對腳無力

琥珀宮

深井喎 !
原帖由 donkayu 於 10-6-25 00:23 發表
你個clubhouse好吸引woo~
揾日去玩下~

琥珀宮

當然好啦.......咁近又室內有冷氣嘆 ! 但有冇話每次可以帶幾多個guest 呀 ? 你知啦......我地都好得閒下....一出可能好多人都出黎玩下吹下水咁 !
原帖由 mavis_chiu 於 10-6-24 14:36 發表
HEY! 如果第日想多個地點玩, 我有維港灣的CLUBHOUSE證, 雖然地方唔大又無特別野玩, 不過好在坐車方便唔係太遠囉!

琥珀宮

原帖由 Cindyjasper 於 10-6-24 20:18 發表
禽日帶個仔去QE覆疹, 咪又係因為疴嘅問題, 最後係抽血驗睇下乜事, 不過抽血時就真係俾QE激死 !!!!!!

琥珀宮

呀女上次都係唔比父母跟喎 ! 其他小朋友同BB都係 ! 其實就算父母响到......個小朋友都一定驚嫁喎 ! 去健康院打針.....都係個個B乽喊 ! 而父母在埸只會左住醫生同姑娘做野 ( 地方唔大) ......等佢地快手快腳拮好過......
原帖由 Cindyjasper 於 10-6-25 02:37 發表

果日抽血時, 姑娘話父母要出去唔可以喺入面睇住抽, 我即刻同佢講我哋一定要喺個仔身邊, 如果唔係佢仲驚, 跟住佢堅持話唔得, 我咪叫佢叫個院長過黎同我講, 佢出咗去一陣問過護士長, 最後咪又係得.......我喺度可以 ...

琥珀宮

我搭過啦.......開得好快嫁........
原帖由 Cindyjasper 於 10-6-25 02:38 發表

葵涌廣塲門口有小巴去深井架

琥珀宮

係就係好吸引!
我都係咁話......鉫鉫如果搭車唔瞓覺既話就好難搞.......我唔係咁搭得車, 比佢扭計的話都幾煩 !
原帖由 mavis_chiu
10-6-25 10:55 發表
我呢度都有一程巴士一個站姐, 只係我帶住兩個, 仲要一個係小MONKEY就難搞D囉!
不過個CLUBHOUSE係好吸引喎, 我另外有朋友住個度又係成日叫我去, 不過我懶都未試過啦!

...

琥珀宮

咁多位媽咪

荔枝角係逄星期日晚清潔嫁 !
即係佢有清潔.....咁都玩得安心d啦 !

首頁
34567...21

尾頁

跳至