潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 selialee 的帖子

呢個綠比較 sharp, 唔算係型嗰類, 而且配金好似唔夾.L3 就 girly D, 我本身抗拒 pure pink and purple 嘅袋, 但呢個色 somehow 我又好 like 喎 (我有呢嗰色嘅 Bearn wallet and Kelly).

大宅

回覆 Honey917 的帖子

Hello Honey917, 我同你差唔多經歷, 除咗個L3 Kelly sellier 一樣外, 我又係N年前買咗個唔係好prefer嘅橙色, 係Kelly, 最初麻麻地, 後來同佢扮吓靚之後就越來越鍾意喇.
Sorry 樓主, 用咗你個post 又off topic.

大宅

Honey917 發表於 18-8-10 11:37
Hello Colourchu, 你喺邊到買到L3 Sellier Kelly 呀?其實我最想買嘅係Etain, Etoupe 或者係M8 嘅Kelly, ...

我個L3喺東京買㗎,要spending 1:1 (yen 仲要對7.3),所以你真係好lucky,喺paris遇到。其實我最想要black or blue tone K25 sellier,但SA 話25真係好少(sellier都少佢話),睇咗sellier 真身後,就即刻”i’ll get this one” 喇,不過係上身大咗D。
Etain我有B30,喺唔同光下,差別都大,有時偏啡,有時偏灰。

大宅

selialee 發表於 18-8-10 22:14
同你一樣,如果再買袋,最想要K25或28 sellier。
我二月好好彩,喺西班牙買到K25 深藍ghw, 唔係sellier。 ...

好好彩呀你,西班牙聽聞都難喎。
C我唔係好sure, 試過24, 喺我身上有D bulky. 但見人地D又好型。
祝你買到心頭好(emoji)

首頁

尾頁

跳至