影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Rita 發表於 17-5-6 23:04
謝謝分享就真
Do姐咩時間上台架? ...

Do 姐第一個嘉賓主持出場,可能要趕番屋企訓!
Do 姐話佢坐咁近孔劉,覺得佢仲靚仔,全場起哄!最後走時仲話,你估我想走咩,無得唔走呀!笑c!

pigpig_mimi    發表於 17-5-7 13:56

珍珠宮

Ryanma 發表於 17-5-6 23:15
Do 姐第一個嘉賓主持出場,可能要趕番屋企訓!
Do 姐話佢坐咁近孔劉,覺得佢仲靚仔,全場起哄!最 ...

三春今晚無喊!d人覺得台灣嗰晚準備得好d,細節令三春好感動!

孔考真講得少,無乜發揮,係有另一哥哥仔翻譯得麻麻!

太多嘉賓唱歌,嘥曬d時間!最後三春落台行咗一圈之後散場,完美落幕!

珍珠宮

Denbee 發表於 17-5-6 23:15
我覺得森美吾夾Oppa,麻麻地,成日攪爛gag, 孔劉好認真答問題。

同意!三春好認真去諗,再答問題!
又成日追問翻譯,森美講咗乜,想知觀眾為乜有咁嘅反應,好認真!

第一次去FM, 原來係咁嘅。可能孔劉大叔fans 比較成熟,無乜尖聲大叫,顛喪表現,比我想像中有落差,不過配合到孔生style! 好好嘅體驗!

珍珠宮

Rita 發表於 17-5-7 07:20
香港fans一般都內歛d。
...台灣場真係好成功,相比香港場就難免失色咗d。
森美的fb就好多人留言讚佢,但都 ...

有2男1女嘅後生唱歌(其中1個叫Sam Kim),各自唱1首自己嘅歌, 加2首鬼怪OST, 再加上孔生嘅best friend My Q 又唱自己嘅歌...

一開場三春有開金口唱咗一首走音歌,佢唔滿意自己表現,要落幕自己返入後台,要求從頭嚟過,對自己要求好高!

孔考真有爆料話三春無乜朋友,2個同佢嚟咗香港(自己同 My Q), 另外4個幫佢拍短片喺FM 上播,無喇就得6個朋友。

Rita    發表於 17-5-7 09:10

珍珠宮

Rita 發表於 17-5-7 09:13
咁又真係唱咗好多首喎.

果D抽中上台的女FANS, 有D咩心願要孔生幫佢地呀??

叫三春祝Fans 生日快樂!fans 29歲,佢話自己39歲,一樣好難渡過,一齊加油呀!
有個博士生叫三春幫佢戴畢業帽,影畢業相,加hug hug... 都係行貨嘢!

Rita    發表於 17-5-7 10:30

珍珠宮

Sumyeema1 發表於 17-5-7 10:16
多謝 ryanma upload D相。

最後一行嘅低清相,唔好見笑!

其實覺得三春想走到人群面前,但係又好想收埋自己,好矛盾!

孔考真話佢好識收藏,三春話自己熱情又神秘,不是女性理想型嗎?

Rita    發表於 17-5-7 11:10

珍珠宮

ccdccl 發表於 17-5-7 11:00
有冇抽觀眾上台玩遊戲?

抽5位現場觀眾答心願咭!無得上台。全部抽中台灣/韓國/北京 fans, 無香港fans 被抽中!

另外之前喺網上揀咗2位fans, 1位畫家送畫俾三春,另一位博士生,同三春影畢業相,佢哋一早已經喺後台準備好,係節目部份之一。

珍珠宮

Rita 發表於 17-5-7 20:37
漫長等待,短暫相遇的男人回韓國了, NOW100台馬拉松式播放鬼怪16集又播完了. 又再陷入思念迷惘中.... 明 ...

好掛住三春!

Rita    發表於 17-5-8 08:48

珍珠宮

Rita 發表於 17-5-7 20:37
漫長等待,短暫相遇的男人回韓國了, NOW100台馬拉松式播放鬼怪16集又播完了. 又再陷入思念迷惘中.... 明 ...
香港粉絲送奇華禮餅俾三春做手信 都好有心思!

珍珠宮

happy200711 發表於 17-7-5 13:43
報個到先,咁遲先睇呢套劇,令我遲左愛上孔劉,我而家瘋狂咁愛上佢1,係咁睇佢d廣告個d,每日都要望下佢先安 ...

我鍾意孔劉同鬼怪,鍾意到去魁北克朝聖呀!

davywm    發表於 17-8-28 17:01

珍珠宮

Sumyeema1 發表於 17-8-28 16:23
係咪感覺好幸福?

我當年鍾意張根碩,去咗弘大搵電視劇場景,搵到後,好開心架。 :exc ...

真係感覺超幸福!又激動!

張根碩邊套戲毒得你咁緊要?

珍珠宮

Rita 發表於 17-9-1 17:42
係未好有feel呢?

係呀!超興奮!
好多韓妹喺綠色草地度,作狀扮亞則師。

首頁

尾頁

跳至