興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

moonlight9198    發表於 14-9-17 17:31

水晶宮

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

琛媽 發表於 14-9-18 10:38
古仔話有喇, 只係驚之前打風唔知會唔會攪遲左, 打去問下先好啲

問咗油麻地獨立大廈有得攞, 但佢都唔肯定間間都有.

水晶宮

kianmama 發表於 14-9-18 09:56
知唔知, 工聯會有書仔拎未?

問咗油麻地獨立大廈同土瓜灣都有得攞, 土瓜灣嗰間話唔肯定間間有, 話運送有時差.

kianmama  ok  發表於 14-9-18 12:21

水晶宮

琛媽 發表於 14-9-19 08:18
買左大隻裝,650蚊13隻

流哂口水 我都好鍾意食桃...

水晶宮

琛媽 發表於 14-9-19 10:24
過黎過黎, 比個你
係咪先?! 唔好呃我喎!!

水晶宮

引用:Quote:原帖由 溋溋 於 14-09-19 發表諗住去

原帖由 moonlight9198 於 14-09-19 發表
我今日去深水埗買野。冇乜人。但空氣好焗熱。
頭先返屋企嗰陣,直情焗到抖唔到氣

水晶宮

引用:Quote:原帖由 jso130 於 14-09-19 發表頭先

原帖由 moonlight9198 於 14-09-19 發表
叫你隻佬即時幫你人工呼吸。
返咗工

水晶宮

引用:回覆 moonlight9198 的帖子想問下大家, 如

原帖由 尼古丁 於 14-09-23 發表
回覆 moonlight9198 的帖子

想問下大家, 如果有個朋友, 長期都由髮形眼鏡............去到波鞋跟到足, 都 ...
一係佢懶, 一係佢羡慕你。

fd唻㗎? 日日都見?

水晶宮

回覆:聽佛理同睇鬼怪事及講夢既朋友請入黎,一齊講一齊聽! ( 50 )

有冇人知英女皇頭嘅郵票仲可唔可以用唻寄嘢呀?

水晶宮

引用:Quote:原帖由 jso130 於 14-09-23 發表有冇

原帖由 moonlight9198 於 14-09-23 發表
唔得喇。你做古董收埋佢啦。97後唔比用喇。拉你去勞改同思想教育都似。我之前問過郵局架。

...
我都知唔用得,但係我講冇人信嘛!

水晶宮

引用:Quote:原帖由 jso130 於 14-09-23 發表我都

原帖由 琛媽 於 14-09-24 發表
佢唔信人咁問黎做咩喎,答左又唔信,咁不如佢直接問郵局啦
佢細佬仲要係郵差呀

moonlight9198    發表於 14-9-24 07:10

水晶宮

kianmama 發表於 14-9-24 09:47
如果佢想用, 妳咪換D新既郵票比佢算啦, 唔駛同佢講咁多, 妳有SO啦架

咁啱我嗰日買咗個郵票, 俾鬼埋佢啦!

因為佢D 郵票係佢媽俾佢, 佢咪想用囉, 唔想自己去買吖嘛!

水晶宮

引用:Quote:原帖由 JChan 於 14-09-26 發表有甚

原帖由 moonlight9198 於 14-09-26 發表
太長篇。見到先講。
冇嘢吖嘛?

水晶宮

引用:Quote:原帖由 jso130 於 14-09-26 發表冇嘢

原帖由 moonlight9198 於 14-09-26 發表
今天比昨天心情平靜了些。多謝關心。
唔好諗咁多嘞

水晶宮

回覆:聽佛理同睇鬼怪事及講夢既朋友請入黎,一齊講一齊聽! ( 50 )

我怕晏d會有混亂, 公司又話可以在家工作, 我就索性留响屋企嘞。

水晶宮

琛媽 發表於 14-9-29 11:16
你公司又幾好喎
平時都可以在家工作, 一早講咗如果佔中會點做.

水晶宮

kianmama 發表於 14-9-29 11:21
妳都好, 公司有指引, 有得"簡", 我都驚晏d仲亂, 又無車, 到時個個迫晒係地鐵到

...
公司問哂我哋攞mobile phone no., 一有消息就SEND SMS俾我哋.
我公司近金鐘政總嘛.

附近冇嘢食, 可能都要行去海富/統一嗰邊, 但係而家環境咁樣, 我估嗰邊都冇得揀.

今朝同事都話D人個個轉哂搭地鐵, 平時都咁多人, 今日仲要冇巴士, 地鐵一定大塞人啦.

水晶宮

引用:Quote:jso130 發表於 14-9-29 11:34 公司問

原帖由 pomanlife 於 14-09-29 發表
我嗌外賣都好難先嗌到呀
有同事話麥記冇包賣, 大快活都冇開, 唔返係啱嘅,公司都主張唔返, work at home好d。

水晶宮

引用:Quote:原帖由 jso130 於 14-09-29 發表我怕

原帖由 moonlight9198 於 14-09-29 發表
放假兩天。包括明天。共放4日假。
啱啱個同事都話好大機會聽日散唔到, 返唔到工多。

水晶宮

回覆:moonlight9198 的帖子

本來仲諗住放星期五, 而家唔洗啦!

首頁

尾頁

跳至