夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

減齡達人勳章

回覆:yys_judy 的帖子

你呀媽有兩層樓係手都要咁度縮,你係扲返自己儲係佢到既錢仲要係部分喳..自己個女就生仲要迫喺140呎劏房都唔理...點解唔叫佢比其中一層樓你住?佢自己就放租出去賺盡..仲叫你出去捱貴租..成日話驚你離婚,多餘既,你比都係比首期,供個part係你老公,條數好快大過首期,如果真係離婚分一半我覺得你賺左添啦明顯你媽自私底,錢一早應該自己儲,比左佢好難要返

大宅

減齡達人勳章

你媽好獨裁好自私,睇錢大過天,咩人都唔信,你細佬間屋又要加佢名,供又唔係佢供,就算弟婦有日離婚,唔通想人跟你個仔一世咩都無,人地都有付出架!佢間公屋都係用你錢買....個女想扲返自己錢去買個竇都唔得,佢覺得你地比貴租係你老公既事,佢完全無當人係一家人,唔駛為佢擔心,開口埋口離婚,咩呀媽黎架?你媽應該唔想比返錢你,留黎老左用...再唔係你話層樓同你媽名再搵老公擔保過到要求,睇佢肯唔肯扲錢,都唔肯既話根本就係佢唔會比錢你

大宅

減齡達人勳章

你呀媽好離譜....係佢眼中有錢人先係人,睇唔起你老公,勁鄙視佢!你媽無得救架啦,老實話比老公知,兩個人再為將來打算,錢我唸唔會扲得返,我係你唔會再比家用,個筆錢夠突,你話你都無能力再比,自己都要生活,佢忍心你住劏房完全無心幫你,日日打黎問你都係用把口,如果你一講錢可能即收線,仲唔醒下

大宅

減齡達人勳章

你呀媽好想你頭家散....你老公係你媽心目中真係差到咁?定佢只在眼係咪有錢人?

大宅

減齡達人勳章

唔係呀化...佢已經搞到你離過婚..都仲唔醒?你呀媽直頭獨裁到好似金仔咁、又要你上繳晒人工,但又唔理你死活,十足扯線公仔,比我真係拜拜,你一直都咁聽佢話真係乖到無自我思想

首頁

尾頁

跳至