美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Do you know how much of a hanskin super magic bb cream at their counter during the promotion period ar?

原帖由 prettylulu 於 09-3-6 14:50 發表
入佢地个網址睇下 www.hanskin.hk,
裏面有講:

5/Mar -6/Mar 沙田第一城商場
10/Mar -15/Mar 奧海城一期商場

記得買埋支one stop cleanser, 好搶手好快冇。

大宅

我想問吓你地知唔知hanskin 有隻係叫super magic bb cream 但另一隻係o係前面有多個"perfect"字... 咁即係咪有唔同o架?

大宅

有冇人知.. hanskin自己本身有冇專門店o架? 要去到shatin/奧海城我又真係冇時間呀... 有冇人知佢地有冇電話可以打去問呢? 我上過佢地個website都唔覺有contact no.

大宅

原來一樣o架??? 我最初都驚會唔會有冒牌貨呢... 我自己o係網上面都買咗支sample 試, 就係覺得好幾好.... 不過我就未試過caviar gold o個隻... 同埋我見有隻藍色, 好似係話比黑色o個隻更防油/汗... 所以我咪想睇吓佢地邊度仲有得試... 同埋睇吓邊度會平o的有得買囉...

我見網上都幾平... 但唔知買大支呢o的會唔會係水貨呢?

anyway.... 真係唔該晒你, 你真好人...

原帖由 LIZTZE 於 09-3-6 16:47 發表
super magic = perfect super magic
上次个韓國小姐話專門店就快開,
你係唔係想要sample 呀!
我仲有1包super magic , 1包Caviar gold
你要唔要呀? 我放係度都未用! 我有兩支大,
有排用。不過要在尖沙咀交收, 我今晚 ...

大宅

o係promotion counter 度買就當然唔會有事啦... 但係我係話網上買唔知會唔會有事呀... 我見佢地都賣得幾平囉...

原帖由 LIZTZE 於 09-3-6 17:20 發表
我喺佢地个promotion counter 買,
我冧係行貨。遠都去睇下啦!
遲D 佢地開咗專門店都唔知会唔会加價,
而家好似話係開張前特價推廣。
我第一支係Heynature 買, 第ニ支同佢
地買都平咗 $50。

...

大宅

lovelywinnie

如你覺得遠你可以上網買啦... 我都係覺得唔方便所以最後都係o係網上買咗支返黎, 我仲買得比市面上平o的... ok o架.. 我o個個買家好似係o係奧海城做近展銷, 所以我諗都唔係係假野... 同埋我見個生產日期係今年二月呀... 我買完佢仲比咗幾包hanskin 唔同款o既sample我試tim... heehee...

不過如果你驚o既..你可以o係網上買住o的sample 黎試先, 試啱先買呀嘛... 因為我覺得唔係人人都會啱用同一隻o架...

原帖由 lovelywinnie 於 09-3-11 23:32 發表
Hi sisters,

見你地講得 super magic bb cream咁好,我都想買番枝試下,想問係咪一隻色架咋?有冇 sister 可以讓枝比我呀!因為奧海城太遠喇!請 pm 價錢! Million tks! ...

大宅

message sent to you la... please check PM la.

原帖由 CherylMaMa 於 09-3-12 15:43 發表
Can you pm me the website? Many thanks for your help.

大宅

message sent to you la... please check PM la.

原帖由 CherylMaMa 於 09-3-12 15:43 發表
Can you pm me the website? Many thanks for your help.

首頁

尾頁

跳至