美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

之前自己做運動,加自以為是的節食,3個月一磅都減不到。

最後試米記,join 2個月加1.5月維持期,減左16磅,脂肪減6%。

完左跟佢維持期食法,再輕多2至3磅。

現無跟食法,係keep住一星期4日急行40分鐘,一路就keep到現在。
由keep期到現在,我已完左4個月。只是用響佢度學左個套,一重左就自己
減番,脂肪率都一路keep得好好。

現自己都覺得身型好滿意,好fit好靚

男爵府

跑步機 發表於 15-4-5 10:04
你好犀利減咁多磅幾錢呀?
我75折,折後6000元
我年紀大新陳慢,和之前自己減不到,所以我是聽話的學生。
最緊要是聽話加恒心。

呢6000元我覺得好抵比,因為係可以學左一d自己不會識和不會試的經驗。

男爵府

ck816 發表於 15-4-5 08:47
嘩,好鼓勵我!我都係2+1.5,希望可以同你一樣咁好成績!本來都懶運動,但唔運動啲腰位,pat位線條係冇咗應 ...
好認同運動的線條係不同你齋不食野個種瘦法。
我年紀大都得,你應該更得!

男爵府

ck816 發表於 15-4-5 11:52
你2+1.5都要六千咁我都係貴少少,差幾百!我仲以為比貴好多喺度呻唔早啲join!而家相差唔遠,心情舒暢!

...

現在係減肥旺季,所以貴dd都可以接受
呢度比多幾百事少,買過晒d外同內衣先仲甘呀!
我現著衫好睇晒,忍不住買買買,洗左好多錢呀

男爵府

紅曰媽媽 發表於 15-4-6 23:07
回覆 跑步機 的帖子

我幾年前見朋友減,食得好清下喎,奶茶咖啡呢d最好走糖走奶,花奶,練奶最肥,菜又係 ...
係減緊時先要特別注意烹調,但個時我晚餐通常自己整,少油鹽糖姐,但可以用其他天然香料做菜,一樣可以好味架。
到減完好像我現在,我已經食番正常咁,當然不是叫你日日大吃大喝啦!

即使我減肥期間,我依然可以每日午餐食茶餐廳,其間仲去左2轉外遊,減緊時又食自助餐,又飲茶,
只要你同營養師講你幾時有咩節日預備食邊類餐,佢就會編排個日食法,一d都不辛苦,只要你識選擇食物。

男爵府

跑步機 發表於 15-4-12 13:26
宜家仲有75折嗎?

佢一段段時間做,有時8折,75應該係最低,你打去問下,要比埋會員號碼先有折

男爵府

kitty0502 發表於 15-5-16 17:36
幾錢

我大半年前75折後係6000元,而家好像加左價

男爵府

Chowying 發表於 15-5-17 11:00
個價好似都 ok 喎,心思思 tim
心動不如行動。真是減到。你肯配合的話仲要係減到脂肪。呢樣先重要。因為減脂肪先不會易反彈。重要學左套飲食方法。可以穩定體重。我完左半年。一路都keep住。所以我好贊成跟營養師減。

首頁

尾頁

跳至