自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 catmummum 於 09-3-27 12:57 PM 發表
召藥師,好意外估唔到原來我同你同一日生日!
祝你生日快樂呀!

到我得閒睇到依個post時都過左12點喇! 唯有在此補祝妳生日快樂!! 大家都一樣咁開心!
盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 tammy2008 於 09-3-27 01:21 PM 發表
我 honey 都係今日生日 ~~

召藥師 ~~

年年有今日~
青春常註 ~~
仔女考試順利 ~~
科科滿分 ~

咁橋?! 妳有冇為妳honey來個特別慶祝呀?

超級版主

多謝各位祝福!我尋日(而家過左12點)同老公加埋個女去參加個女學校嘅親子運動日,玩(其實係企)到好累,返到屋企眠左好耐,之後又要處理版務及煮飯湊仔女,唔能夠逐一回覆。

總之就多謝哂咁多位啦!

超級版主

原帖由 wendykaka 於 09-3-28 03:15 AM 發表

你仲未瞓?

未呀!成日冇上黎,而家先叫做得閒。

首頁

尾頁

跳至