潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位JM, 我今個星期飛LONDON & PARIS, 如果只能夠買一個袋...大家覺得 GP 36 OR CHANEL BOY MEDUIM 好D 呢?

PS 我兩個牌子都未買過架><
THANKS SO MUCH!

複式洋房

jasonmama888 發表於 16-3-14 16:40
GP36,英國買平過香港好多,但Chanel boy上年調整價格後,香港同英國差價應該無咁大。
如果遇到啱色GP36, 會 ...

THANKS JM! 我朋友都係咁講, 話CHANEL 依家同HK價錢分別不大...佢話LONDON 買到GP就殺, 唔好諗...我想問下大家咁LINDY 30 OR GP36, 要二選一, 你會買邊個呢?
其實PARIS 買HERMES 應該仲平少少?

複式洋房

jin_mui 發表於 16-3-14 19:30
1766 pounds at Heathrow airport
我係英國入, PARIS 走...><

複式洋房

iamverysleepy 發表於 16-3-15 15:42
Gp 同 lindy價位爭好遠喎
咁又係不過都係睇下到時有D咩貨~~

複式洋房

回覆:iamverysleepy 的帖子

係harrods 買左GP36 dark blue color haha
好易襯 諗緊買咩色Twilly &#128541;

複式洋房

跟住我係PARIS 機場HERMES...問LINDY...點知真係有...不過隻色我唔LIKE, 係金色 30...返到HK 又有D後悔...俾JM 你地會唔會即刻買呢?
因為真係平好多呀~~><

首頁

尾頁

跳至