夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:做女人好難!!!

既然你選擇扮唔知先,就係唔想關係太緊張或有任何改變,咁咪繼續觀察下佢會唔會醒覺
不過,如果你比太耐comfort zone佢,佢就會好自私更加唔想有任何改變
呢度有好多唔同既意見,最終決定權係自己手上,點做點決定同自己交待就好!加油!

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

子爵府

引用:Quote:me-ism+發表於+16-4-28+07:15+既然你

原帖由 eeyore_fy 於 16-04-28 發表
依加我關心佢多咗,佢亦都感覺! 佢其實知道我知,只係我地大家都無出聲,佢已經有成個幾月無出去見個女仔 ...
係啦⋯咁咪幾好⋯佢知道你知,咁佢都知點做喎⋯
繼續努力!
關心係好重要㗎!打扮下更係bonus啦

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

子爵府

引用:Quote:wahiuma+發表於+16-4-28+14:41+你一

原帖由 eeyore_fy 於 16-04-28 發表
其實要改點都要有人行第一步,依加我地返到屋企大家除咗講吓阿仔之外,佢講下其他野,好過之前,大家無野 ...
最緊要有改善
唔好深究邊個改變先
最重要係最後雙方都有行出個步
係啦!要有多d話題,溝通下
加油呀!

首頁

尾頁

跳至