想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 sweetcutecat 於 09-2-9 10:56 發表
我以前在仁安dr tung 做左3次iui唔成功, 頭一次bingo但小x.

08年8月排qm私家, dr Ng(我覺得佢好d, 仲排得快d), 11月做ivf, bingo左, 依家13 wk啦!

sweetcutecat,

請問qm私家,如果fsh>10係唔係唔收ga?因我打過去qm問,d文員話佢哋唔知。~Thanks~

別墅

原帖由 sweetcutecat 於 09-2-9 12:02 發表
其實佢係咩事都收, 佢一定會再做好多詳細檢查, 我唔知抽左幾多次血啦, 佢會有專業的判斷, 得佢先做, 佢都有話我退化, 我係高齡, 我話我係咪冇機會, 佢話冇絕對, 到最後我抽到14粒蛋, 連 dr ng 都話我勁! 我依家仲有 ...

多謝你呀,因我排咗qm公家症,要2010年1月先可以睇,但如果我排qm私家,qm要我cancel公家症booking先比我book私家,所以我15同16,晤知應該睇董曉方好,一或排qm私家and cancel公家症好,因我巳經係私家醫生到失敗咗1次ivf,晤想咗衰,我fsh10.5,晤知算晤算高呢?你介晤介意話我知你fsh係幾多?同埋如果係qm私家做ivf,d時間係晤係好難就ga?唔該曬。

別墅

原帖由 sweetcutecat 於 09-2-11 13:13 發表
我個人覺得針灸有用, 我覺得我的體質好左好多, 但我又覺得唔係單靠針灸, 我高齡,好多野始終是退化, 真係要中西醫一齊先有用, 如果只靠中醫, 我估會慢好多.

我依家要去做oscar 啦, 希望唔會係高危啦, 大家努力啦!

...

我都係睇緊岑ec,佢真係超級好人,雖然今次我ivf失敗咗,但係我都覺得做針灸係有幫助,所以我仍然都係睇緊佢,準備下次ge treatment。

首頁

尾頁

跳至