跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 pluie 於 08-4-10 22:36 發表
月希,

如果你香港有地方住, 就stay 幾多日都冇問題啦. 我都想多d 帶呀仔返香港, 但唔過夜就會好趕.

我都係住娘家咋..
我怕係hk買左樓..老爺叫我帶仔仔返hk讀書...
我唔想一家三口分開住..所以死都唔係hk買樓住...

不過睇住d樓價係咁升..hk,澳門都越黎越貴...又有d後悔有錢時做乜唔買左先 為左一家人完完整整...冇計啦

珊瑚宮

原文章由 pluie 於 08-4-11 21:40 發表
澳門傻媽媽,

你真係香港醒媽媽, 比到好多資料. thanks!!

我睇左維景酒店, 冇promotion 要$1700 呀... 好貴.

月希,

而加d 樓價真係高得離譜, 連ap lei chau 海怡半島都要過七蚊一呎, 我唔明一般家庭可以點afford ...

希望樓市跌..同希望中六合彩一樣...
早d瞓啦

珊瑚宮

原文章由 澳門傻媽媽 於 08-4-11 23:56 發表

嘩,咁貴,咁佢promotion果時真係好抵bor, 其實Tsuen Wan
果D都ok架,又近mtr station, 不過近呢兩年d hotel加得好緊要,年幾前我住麗豪,我仲記得係端午節,都係$500到,唉,E家下下都話$7xx.

E家D樓真係好貴,唔值,原本我HK層樓租咗俾人 ...

但係第時買番咪又好貴..

你會係澳門長住啦?

首頁

尾頁

跳至