跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

Re: 2004年6月BB (part 20)

海倫,
我太想唔想野所以你一問我, 我就話唔做...
都好呀! 起碼晴晴無哭....

男爵府

渣渣,
一定啦! 其實天文台真係唔應該因為學校是summer holidays唔掛八號.. 昨晚睇新聞風力真是好強.. 有個細路好在老豆拿住如果唔係後果都唔知點算.....

男爵府

海倫,
嘩! 有無人受傷, 你今日行經公司的地方都要小心些 :-P :-P

男爵府

天文台真抵打 難倒人命比經濟還重要嗎?

男爵府

好開心呀!!!!!
母子平安....

男爵府

Wendy,
生日快樂!!!!! 今晚餐海鮮好唔好食呀?

男爵府

渣渣,
可唔可以PM個地址比我, 皆因我老公好鍾意食蠔!!!!

阿妹,
ELLE半價好抵買.. 我都幫斯渝掃左唔少貨

街坊,
聽你講, 我都唔敢同斯渝去睇戲... 仲諗住明早睇晨早場叮噹添.....

男爵府

大家早晨呀!

今早我好唔開心事關今早我有事要外出. 誰不知斯渝由六時起床就唔願睡. 跟住最慘就是我老公送我去坐巴士... 斯渝見到我上巴士就勁哭, 當我掉頭看的時候斯渝追住我架巴士.. 我好心痛想哭出來..... 跟住我打比老公, 老公話阿囡哭左15分鐘跟住就睡左..... 我現在剛回到家斯渝就不睬我不同我話野添 :-( :-( :-(

男爵府

Cathy,
講開講野... 斯渝最叻就係講"mama I love you!"其餘的全部都係單字或疊字.. 我都有少少worry....

男爵府

Elaine, 渣渣...
我諗都要開始教下囡囡以往每朝我出門阿囡都未起床..
今日係第一次!!!!! 我都諗緊現在我一直放到生完為止, 到時阿囡一定會更加厲害.... 我現在就係struggle緊好唔好比阿囡返PN.... 我現在真係好驚斯渝interview幼稚園....

男爵府

渣渣,
係呀! 有間培僑小學係

website

男爵府

海倫,
我都諗為要同位小朋友講, 所以我現在都會努力努力..
希望斯渝的情況有所improve la...

男爵府

渣渣,
請問大肚婆和樹熊小姐可唔可以黎先...

男爵府

終於有時間上網, 自昨日的追巴士事後發生後.
斯渝又再上次痴到我實一實, 連我入房換件衫佢都以為我要出街就立刻抱住我唔比我走....

男爵府

海倫,
有得加人工

男爵府

Elaine,
唔貪心唔貪心人望高處.....
大小姐又黎找我........

男爵府

schau28 寫道:
渣渣,
請問大肚婆和樹熊小姐可唔可以黎先...

渣渣,
你仲未答我bor 係唔係2號呀!!!!

男爵府

阿妹,
我睇左啦! Zoe & Elaine 都大個囡好多....
我見 Zoe 的表現都唔好(反話), 你可以放心啦!!!!

男爵府

渣渣,
好呀好呀!!!!!!! 反住先....

男爵府

我都認為好近.. 但係天文台用番70年代的儀器去衡量..
睇怕8號的機會好低..... 今次好好運老公今晚就由大陸返港.......

首頁
23456...7

尾頁

跳至