自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

alicemic 發表於 22-11-6 12:41
計劃去旅行,朋友負責book市區酒店, 我負責溫泉酒店,原本寫明係入住前幾日可以free cancellation, 點知b ...

呢間野真係誤導人,我又係網上付款之後,先發現價錢同日子都不啱,即刻打上去同佢講,咩都不肯做。
你用credit card付款,係不使短訊密碼驗證,就即刻過數,衰到無人有。

男爵府

milkteabb 發表於 22-11-7 14:26
通常會用booking.com, d條款好似清晰得多, agoda個layout感覺好tricky..
同感!
仲要一直hea你,話幫你處理,24小時又24小時,實則咩都無做。係我自己聯絡酒店先知,原來佢地由頭到尾都無幫我聯絡酒店,無打算幫我處理。

男爵府

MissMaMa 發表於 23-5-14 16:09
睇返自己account,呢3年喺 Agoda 取消過43個booking , 冇試過你嘅情況。

不過見到你張相,客房係來自Rak ...
佢係搭上搭。口頭話幫你處理,但搭上搭,跟本無人去處理。

男爵府

alicemic 發表於 22-11-7 11:15
正話打去同佢理論,佢依然話我係揀咗唔可以取消,我即刻拎返當日訂酒店前cap圖佢睇, 同一曰期同一酒店同 ...
完全同你同一情況,但我無cap圖。

男爵府

alicemic 發表於 22-11-7 11:15
正話打去同佢理論,佢依然話我係揀咗唔可以取消,我即刻拎返當日訂酒店前cap圖佢睇, 同一曰期同一酒店同 ...
次次打去都話覆,12小時,之後又24小時,之後不了了之。

我直情打去酒店,酒店話叫agent幫我改,佢地會接受。同agoda講咗,應承幫我改,但12小時,24小時,問返酒店,酒店話收不到agent任何資料話更改。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊