時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

woodpecker 發表於 21-6-24 02:50
讖分是非黑白?

你太睇得起部份香港人嘞!釘書健
爆眼女
太子站死6個人
新屋嶺強姦

仲有gogovan司機専登揸車撞向人群所以佢應該被私了,
阿深水埗的士司機撞斷咗個女仔對腳所以所亦應該被私了。
班警察罪大惡極呀所以去佢地宿舍攪佢地家人係正義之舉呀。
陳X霖被警察扔落海呀所以打瀾曬間學校幫佢出氣多正義呀。
仲有幾多手足死得不明不白每年都要去沙嶺拜佢地呀。
太多可歌可泣的故事出自蘋果之手。

男爵府

SandyM0060 發表於 21-6-24 01:06
都有d唔開心,睇慣左果籽,飲食男女,etc..姑勿論d報道係咪偏頗,我自己識過濾,唔駛人地幫我決 ...

我非常之唔開心,
以後睇唔到啲咁令全城嘩言嘅故事。。。
爆眼女被爆到只剩下個洞,
新屋嶺好多女手足被強姦,
721太子站死咗好多人呀好慘呀,
仲有gogovan司機専登揸車撞向人群所以佢應該被私了,
阿深水埗的士司機撞斷咗個女仔對腳所以所亦應該被私了。
班警察罪大惡極呀所以去佢地宿舍攪佢地家人係正義之舉呀。
陳X霖被警察扔落海呀所以打瀾曬間學校幫佢出氣多正義呀。
仲有幾多手足死得不明不白每年都要去沙嶺拜佢地呀。
蘋果汁咗我地無故事聽真係好唔開心。

男爵府

woodpecker 發表於 21-6-24 03:22
唉!想起2019年香港真係恐怖!

一大班中左邪嘅恐怖份子橫行霸道,最恐怖嘅係英美政客同媒體讚美佢地 :sic ...
當時我不能相信我生活在香港,
首先是一首守規矩的香港人變成無法無天。
第二是居然咁多人信。

男爵府

杜小田 發表於 21-6-24 01:02
25年, 1/4 世紀!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201202/mobile/bkn-20201202123647295-1202_00822_001.html

首頁

尾頁

跳至