自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

cherrytso

我個女只係手胶有濕疹, 同埋一到summer 佢個頭好似生意失敗咁係咁抓. 我自己係比佢用vendom 一隻膏, 係有itchy 作用, 不過佢唔出啦, 有人介紹我用 david cream , 佢話會斷尾.
我個女都有睇專科, 真係好鬼煩, 佢地抓到損哂咁

講開你果隻, 我都要試下, 不過地方太遠, 請問有無邊位媽咪幫我買枝試下, 好嗎?
我家有位小主人

大宅

我隨左比藥膏佢搽外, 我還比佢食魚油丸, 魚油丸都有少少幫助, 邊隻牌子都得.

原帖由 Veronique@chan 於 09-5-8 13:28 發表
我個又成曰抓頭,但看他的頭又沒有野.
我家有位小主人

大宅

原帖由 cherrytso 於 09-5-7 21:05 發表

可唔可加水溝暖架...

今日叫我老公幫我係北角買左大枝同細枝,. SALES 話可以驅蚊都得, 同埋話真係對濕疹好好喎
我今晚會比我個女噴一次, 佢隻手胶紅得勁, 明日我會報料.
我家有位小主人

大宅

原帖由 man_man_Baby 於 09-5-8 19:06 發表
我個女一眼都會生意失敗。仲係好大單生意tim!
醫生話都係濕疹黎架!

你個女都係咁呀, man_man_ baby, 生意失敗! 你試過魚油丸未, 現我係sasa 買緊依隻牌子, webiste: www.prof.com.hk. 同埋我都試緊佢其下幾仔(健康產品) 不過, 食邊隻魚油丸油都得, 我係屈記買過, 傳銷都買過, 最緊先係sasa 試下依隻, 一樽都有500粒, 要成係 900 幾, 我係sasa vip , 再有95折, 因我個老公同個女都有濕疹呀. 我個女都食左幾年, 只係唔會再見到佢生意失敗咁.

今日報料, 擒日同個女噴了, 佢無咁痕, 手胶少左紅, 還郁到隻手, 佢話痕到郁唔到隻手, 擒日即噴即郁到, 今早我還同佢再噴多次, 小朋友唔會欺人的, 係得同唔得, 佢會講真說話, 我會以後比佢用, 現都放下心頭大石啦, 今日我會買樽細樽, 比佢帶出街用
 ( 擒日我係買大枝同細枝)
其她媽咪, 依隻野wrok 唔 work , 係有濕疹d 小朋友先知好唔好, 不妨試下.

我家有位小主人

大宅

原帖由 man_man_Baby 於 09-5-10 00:11 發表
你地係north point買果個sales同你地講話1日用2次咋咩??
我係cwb買個sales同我講話1見女女抓就噴!
無限用幾次!

噴幾多次都無所謂, 佢痕未同佢噴囉, 搽cream 都係咁搽, 最緊要係止到痕, 係未
我家有位小主人

大宅

原帖由 cherrytso 於 09-5-9 08:18 發表

打電話去問吓啦....

多謝你介紹依隻牌子比我地小朋友用,work 唔 work 係睇人, 我暫時覺ok, 佢有隻功能係驅蚊
個sales 同我老公講, 話若帶小朋友出街的話, 可以同佢噴全身先, d 蚊唔會針佢, 依隻味, d 蚊係好怕喎
我家有位小主人

大宅

hi 各位媽咪

上星期我買左大枝同細枝, 用後係work
我個女隻手胶紅色慢慢轉淺, 同埋係慢慢無咁鞋囉. ( 但要等幾日先唔會再鞋, 痕亦痕, 但係少, 因我無同個女戒口, 但我會有時比佢食龜o 膏.)

我老公比蚊針, 佢瞓覺前噴左, 第二日起身, 無比蚊針過, 佢都話ok

有媽咪講過, 用黎暗瘡, 擒日試過, 搽時( 難難地), 今日起身好似消左炎

請問肥皂幾錢. d 味係未同支野咁難聞.

還有我比個女帶返學校噴, 你地不妨試下啦, 費時d 蚊係咁針佢同d 濕疹發作, 你都知佢地熱時, d 濕疹會出黎.

原帖由 cherrytso 於 09-5-18 10:19 發表

咁情況妳要打電話返去問一問啦....我買嘅係無架喎....好清架喎....
我家有位小主人

首頁

尾頁

跳至