論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

而家d工人, 真係好"騎離", 4呎7又有, 面形"平面方角"又有, 身形係"米芝連"又有, 難得有個見得吓人. 我c6就係話一定要靚, 無經驗都唔緊要, 咁又到我唔制喇.

我上次請工人時, 有2個叫做幾好樣. 第1個, 未婚, 大學畢業, 笑容甜美, 可惜著住件"一字膊" T-shirt, 嚟到一定好多姿多彩, 我就有排驚, 唔驚屋企果件都驚佢出去秘撈.

第2個就係屋企位未來總統夫人, 睇相時, 黑黑瘦瘦, 土氣十足, 老老實實. 嚟到做咗唔夠2個月, 已經變到佢係夫人, 我係工人, 氣質高貴, 打扮入時化晒妝, 長耳環, 珠鏈首飾, 我就真係頭髮蓬鬆, T-shirt布褲. 同親佢照肺, 佢就"唉唉苯苯", 好似等仔溝/撈女撩客咁款.

遲早我都要搜吓佢個衣櫃, 睇吓有無藥膏至得.

珍珠宮

原帖由 idy926 於 09-2-12 15:05 發表
記住搜埋個廚櫃,...雪櫃都有可能...

吓, 分散投資? 多謝提點.

珍珠宮

原帖由 saiwanho 於 09-2-13 01:44 發表
如題,我大略描述一下我馬房各馬匹之“馬樣":

第一場:46嵗,中女,略胖身材,厚唇,天生曲髮(鋼綫型),普通師奶款,嘴邊有墨,不過不是萬二蚊那款,而是家燕姐眉心那粒搬到嘴邊。

第二場:41嵗,中女,中等身材,直髮,兩顴極高,常黑臉,看落像葉繼 ...

睇你馬房D馬, 第1-4場, 越來越後生. 點知到第5場, 又變番中女, 係咪驚留鼻血?

首頁

尾頁

跳至