跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Name---------EDC----仔/女---DOB---開刀/順產---重量
hippo126----18/12----仔-----7/11----開刀-------4磅
toffeebaby---08/12----仔----21/11---開刀-----2.605KG

Joeff----------05/12---
cactiw--------05/12---
kayingivy-----07/12---
snoopybk-----08/12---
HappyNicko---09/12---
Jefftam-------11/12---
mandymsw---12/12---
JoanneChow--13/12---
jutaubing------15/12---
bbgmama-----16/12---
nickmimi------17/12---
petunia-------18/12---
大臣子---------19/12---
cqmama-------20/12---
tammy0419---24/12---
carrie720-----26/12---
lamson媽-----29/12---

複式洋房

唔知我地仲要等幾時呢???

係呀, 你地有無預備call Taxi 的電話? 可唔可 share with us?

原文章由 大臣子 於 08-12-7 01:07 發表

妳就好la~
祝妳個b仔健健康康

複式洋房

之前有人話 S26, 唔知有無變呢?

我聽講最近威記無乜人生喎, 產房都好鬆動吓....希望到我地個時都係咁啦!!

原文章由 大臣子 於 08-12-8 11:57 發表
有冇 人知12月威記食咩奶粉??

複式洋房

bbgmama 都生左啦....congratulations!!

我仲係 " 等.............."

複式洋房

每日都係度諗, 會唔會一陣就見紅/穿水/陣痛呢???? 好心急呀!!

原文章由 LAMSON媽 於 08-12-15 02:42 發表

未生既你地,緊張嗎?我就好緊張了,因可能係第二胎,知道有幾痛,所以特別緊張!!!

複式洋房

我係 17/12 生左 B 女啦, 重 2.545 KG.

尋日先出院, 過程唔算好長時間, 痛少過 24 小時, 但真係好難忘, 我 16/12 凌晨 3AM 穿水入院, 17/12 早上開始陣痛, 要到晚上差不多9PM 先可以入產房, 10點幾就生左啦.

好多野想分享, 但傷口仲係好痛, 如果你地未生的, 可以問我呀.

原文章由 大臣子 於 08-12-21 16:06 發表

係ar~
等到我...

複式洋房

大臣子, 你點呀? 好耐無你的消息啦.

原帖由 大臣子 於 09-1-19 17:32 發表
Name-------EDC----仔/女--DOB---開刀/順產--重量
hippo126--18/12----仔----7/11---開刀--4磅
cactiw------05/12---女----21/11--順產--2.515kg
toffeebaby--08/12--仔----21/11--開刀--2.605kg
JoanneChow-13/12-- ...

複式洋房

I am ok! 上星期剛開始返工, 唔係好慣, 返到屋企好累.

我地幾時可以再約出來呢?

原帖由 大臣子 於 09-3-9 14:07 發表
威記ke媽媽~
好耐冇見la~
唔知妳地同bb都好嗎?

複式洋房

幾時呀?好想見下大家個 B 呀... 上次見面仲係我地個肚度!
可唔可以星期六? 我要工人姐姐陪我, 唔係我一個人搞唔掂!! :p

原帖由 大臣子 於 09-3-10 12:52 發表

梗有la~^^

複式洋房

21/3 我OK!

原帖由 大臣子 於 09-3-10 15:12 發表

禁定下日子先!妳地想三月定四月?如果三月星期六就有14/3同21/3,!

複式洋房

cqmama x3: 我+BB+工人姐姐

原帖由 大臣子 於 09-3-10 17:57 發表

禁就21/3四點啦!地點就係我屋企!妳地報下人數!

複式洋房

好開心呀....今次可以見埋d bb 啦!
得我一個會帶工人, 我好無用呀, 我一個人唔敢帶bb出街...
我唔食晚飯啦, 要回娘家食呀...

原帖由 大臣子 於 09-3-12 22:29 發表
齊哂人la~
因為wongbearbear太忙上唔到bk ,已經打電話俾佢佢都黎...第一次聚會ke mami都係齊到la~
日期:21/3..時間:4:00pm
地點:大臣子屋企(粉嶺)
1)我x2:我+囡
2)cqmama x3: 我+囡+工人 ...

複式洋房

大臣子:
見你 facebook 話星期五要入院, 無事呀嘛? 我地呢個 gathering 使唔使改期?

原帖由 大臣子 於 09-3-15 21:16 發表

唔係冇用ke...第一個bb係驚d ka...
我都係因為湊得b多先唔怕之ma~
等bb大d先lor...

複式洋房

Add 左你啦, 你 online 啦!

原帖由 大臣子 於 09-3-16 11:30 發表

妳有冇msn?msn傾...我pm我msn比妳...

複式洋房

大臣子, 你今日 check 成點呀?
明天安排如何?

原帖由 大臣子 於 09-3-19 13:30 發表

我好明白你ke感受...
一返工就坐牢...
我會攪d假日function ka la~

複式洋房

Christy, 唔好咁講啦....你個仔好可愛呀, 真係好似小方...

我 post 左d相係我個 album:

http://picasaweb.google.com/katiecheung2008

原帖由 hippo126 於 09-3-21 21:59 發表
今日同咁多個bb & mami玩&傾左幾個鐘真係好快過..thanks may借個地方出黎比我地聚下..快d有第二次聚會就好喇...我都想睇相啊..

首頁

尾頁

跳至