跳至

首頁

尾頁

男爵府

咁即係係邊姐?

原文章由 forty+ 於 08-9-20 13:54 發表
村巴去到灣仔,中環同金鍾有站, MON - SAT都有架。

$20去太古城, 真係超平 :mrgreen:

男爵府

ivy
唔好意思 我30號call你啦.

forty,
唔該晒, 我今日打過去, 佢話由6.50 - 7.45都有車由北區醫院開出, 會途經錦田公路, 我問佢個站係邊, 佢話見到就截停佢就得

呢到係咪有超級織女, 係咪sallyma? 我件衫埋唔到尾, 想揾救星

[ 本文章最後由 niklaus903 於 08-9-22 23:24 編輯 ]

男爵府

reego,
唔該晒.

呢場風好勁, 而家話3號但仲係好大風!

我個新姐姐前日都比我照肺, 又係經常講電話, 細佬自己在網床同自己玩, 佢話佢會改仲提議我收佢電話, 我話呢刻我要佢改, 下次我會check佢 call history, 再發現就會收. 佢好似好有誠意咁say sorry, 睇下佢條癮係咪真係戒到. so far佢除左呢個問題, 其餘都尚算合格.

準備番工啦.

男爵府

littlecar,
我仔之前既屯門幼稚園老師話大江埔唔好, 老師流失率好高, 因為入親去都要簽長約, 唔知真唔真. 元朗啓思? 暑假時BK話佢地老師接住走, 可能校內行政都出左問題. 我淨係知咁多咋.

男爵府

forty,
你工人好過份, 在你囡囡身上出氣, 點可以仲留佢半年, 一揾到工人要即刻同佢埋單, 唔好有心理準備比佢, 不過我怕佢見你叫佢好好地做埋呢半年, 唸住你真係好好蝦咋, 唔縱容得架, 你補番張written 既 warning 要佢劃押先啦, 多個back up, 唔好到時佢又有其他excuse. 而家要快D揾個新既replace 佢, 唔好比佢以為冇佢唔得呀, 我都試下問下我家姐姐同埋agent 有冇介紹啦.

首頁

尾頁

跳至