自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

siu-miu 發表於 23-12-8 07:29
你將依家住果度租出去,跟住搬去西環/上環住可行嗎?

呢個相對有啲麻煩

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

ilovebb2019 發表於 23-12-8 08:59
平安鐘幫佢報警,白車只會車佢返自己果區醫院但樓主想瑪麗跟返。

係!
咁同我自己call白車冇分別

子爵府

Prosperous 發表於 23-12-8 17:50
唔好意思, 得罪都要講句, 睇晒你啲 post, 成件事你都係只諗自己, 冇乜提過你先生的感受同壓力。有事要入院, ...

同佢傾過其實佢係唔想上去,不過如果真係要上都好無奈,我已經有同佢分析上去同唔上去嘅優點缺點,至於你講擔唔擔心佢包二奶,我對佢好有信心,但亦都擔心佢可能會把持不住,始終大陸女人手段太厲害!

至於我個病,我唔係嫌三嫌四,我係肝移植病人,全香港係得瑪麗有呢科,我都冇得揀!

我明白份工對佢好重要,佢喺呢間公司做咗廿年,其實一直做得唔開心,佢想轉工好耐,不過佢又的唔起心肝去搵工,今次係一個契機迫佢決定!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊