自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

HI 各位

PM晒勒!

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 kt2007 於 09-1-13 16:45 發表
好似好好咁,都想買返部,但又怕貫錯沒用,因為我上買了億x通的電炸鍋,唸住好好用,怎知都炸不都,唉,用了1次就收埋啦。所以到底這個光波爐是否真係好用嗎,請多些有用的mami多share呀,謝謝。 ...

你勤力啲,睇晒下面條link既post就一定抬部返屋企架勒.

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1931013&extra=page%3D1&page=115

男爵府

醒目開學勳章

全部PM晒勒

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 jessieoh 於 09-1-14 09:32 發表
Jojomama

我search到指定分銷商零售價 HK$ 1,180 , 如果賣$800真係好吸引
http://www.germanpool.com/chi/products/p_hp_cky.php?mdl=686d

請pm我$800果間的電話和地址, THX~ ...

指定分銷商零售價一向都係貴啲,我問過好多間電器舖都係賣緊1000蚊樓下,連X聯會都係賣緊$950咋麻,我買到$800完全都係當時做緊工展會,你加$1有暖爐,所以我估佢哋都做特價俾啲小型電器舖,同埋平啲既價錢係無套刀送囉,你俾多啲錢就當買埋套刀,價錢其實差唔多,睇你需要啲咩野啫,如果我當時又須要刀同暖爐既,我一定點都俾多300幾蚊去工展會買,計落抵啲麻.

男爵府

醒目開學勳章

實在太多pm勒,我覆唔切呀!!!!!!!!!

想問下其實有無人再問過我pm俾你地嗰間電器舖賣緊幾錢呀?

如果係貴過x聯會的話,咁你地訂幫x聯會訂咁仲好,打個電話就得,仲送埋貨.咁我又唔洗再覆pm勒!

如果係我嗰間平啲的話,我又介意pm大家既!

唔該揾人報下料丫!

首頁

尾頁

跳至