夫婦情感

跳至

首頁
23456...10

尾頁

複式洋房

原文章由 GTT 於 08-7-29 17:02 發表
樓主,你老婆真係好唔生性,你一定要爭返個囡ar,至於你老婆,你唔好再唸佢嘞,咁樣令到自己都冇咁辛苦,雖然並唔容易,但時間可以沖淡,宜家依個時代都冇話邊個冇咗邊個唔得,只係時間問題.....加油!!! ...

我就係一定要返個囡~~~但係依d唔到我控制,等法庭結果

複式洋房

[quote]原文章由 wxxyxn 於 08-7-29 11:50 發表
加油!!!!!!!!!!! [/quot
我會的~~~~多謝

複式洋房

原文章由 laimanw 於 08-7-30 01:26 發表
撐你! 你咁好仔, 又鍚個女, 你一定會找到一個更好的老婆, 努力照顧個女呀!

搵唔搵到第個更好既老婆..我唔會諗
我只想拎返個囡...睇住佢長大

複式洋房

原文章由 cherry1498 於 08-7-30 10:20 發表
樓主…我唔係想潑你泠水…,我只係覺得個官判個囡俾你既機會比較微d…因為大多都係判俾媽媽,而且佢而家話唔做野全職湊女…除非你有證據話佢放低個女,冇人照顧等…咁先有機會or佢自動放棄機會… ...

我知道係...但係點都要甘做...我唔想個囡比一個甘無責任心既人照顧

複式洋房

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-7-30 15:25 發表
唔好諗之後法官判個女俾你定係你老婆囉!係咪都試下要番個囡,唔好連試都唔試,又唔去爭取,就放棄咗個囡囉!萬一真係判俾你老婆又點?咪放長雙眼睇你老婆湊到幾耐囉!佢一直咁樣實LAI野,到時你再去爭取你囡囡撫養權都可以. ...

一定~~我一定會...如果我唔要爭個女我一世後悔...如果係爭輸左..我無話可說

複式洋房

原文章由 朗仔 於 08-7-30 16:28 發表
樓主,+油ar~~!!!

我會的~~~~

複式洋房

原文章由 maggie35201 於 08-7-30 20:25 發表
你唔好放棄呀!仲有你老婆22歲已經係唔細架喇!因為我都係22歲做左媽媽,而家個囡都6個月大喇!仲有呢!你唔好放棄爭返個囡呀!一定可以架!!!

我唔會放棄的

複式洋房

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-7-30 21:07 發表

無錯!爭輸咗唔緊要,至少自己有爭取過,唔會後悔!如果因為怕輸而唔去爭取就咁放棄,我覺得一定會後悔囉!所以,唔理結果係點,自己有盡力就得喇!!!加油!!! ...

多謝一路支持~~~~仔仔媽咪

複式洋房

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-7-30 21:33 發表

唔好咁講!查實呢度咁多媽咪爸爸一直都有睇你既留言,都知你係個好男人好爸爸,你有為呢頭家同囡囡付出好多,大家一直入黎睇你留言同回應你,都係希望你可以加油同振作!都希望你可以重新生活,可以開開心心幸幸福福咁去 ...

我會....我會一路做返爸爸既責任...雖然個囡唔0係我身邊,我都會努力生活,放心我係一個好識諗既人...發生件事之後,我有唔開心有cry,但係我無比依d借口比自己放棄自己,我無借依d籍口自己搵返出面既人..去玩去飲酒,我選擇左0係依到同妳地依d媽咪爸爸計下傾..多謝哂大家

複式洋房

原文章由 cherry1498 於 08-7-31 08:27 發表

我唔係叫你唔去…只係想提一提你,好好留意下你太太,有冇證據,人證,證明佢疏忽照顧囡囡等,同埋有咩方法,另個官信你,將個囡判俾你會好過係佢媽咪到,你要加油! ...

我會....我依家都係甘做

複式洋房

原文章由 BBR 於 08-7-31 12:23 發表
其實一個女人當對一個男人無哂感情你再做咩都無用,你感動唔到佢,你再對佢好D佢都只會當你係工人係應份,其實點解你唔嘗試下搵社工,我意思係搵佢幫你解決個女問題而唔係你同老婆的問題,你同你老婆無可能,你唔好再理佢,佢根本未 ...

係呀~~~依家我做咩都係無用..所以我唔會甘做了...做咩都錯唔做唔錯,個囡依家0係佢到...我都無辦法,點都要等個官,我依排會放假就接個囡返屋企~~

複式洋房

原文章由 朗仔 於 08-7-31 18:55 發表

只要樓主你堅持,女女大過1定知同好愛錫你!......

我堅持.如果可以既我最想聽日就可以解決,我好掛住個囡~
依家又無得見佢><

複式洋房

原文章由 BBR 於 08-7-31 21:59 發表
個官通常判比媽咪,又其是佢重係全職湊女,所以如果搵到人証明佢唔係一個稱職媽咪你攞返個女機會就大D,所以我建議你搵社工幫你,但如果你要返個女你就要証明比個官睇你係有能力可以照顧個女,例如邊個响你返工時照顧佢

...

我會搵下d社工傾下~~

複式洋房

原文章由 BBR 於 08-8-1 21:05 發表
其實你真係好似我男朋友,佢同你一樣情形,佢老婆有第2個但又唔比返個女我男朋友,我男朋友又係好錫個女,佢當時2歲幾,佢阿媽租左間屋比個女同工人住,自己就同個男人住,我男朋友每星期湊佢兩日,下雨天就特登去中環車佢返 ...

唉~~再大d個囡就會覺得自己係一個波比人踢黎踢去~~
我唔想甘...我好想睇住個囡長大~~

複式洋房

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-8-2 10:22 發表
不過啱啱諗起,都想同樓主您講,你記緊keep住你同外母既良好關係,始終我諗老人家咩都唔怕,係最怕到你攞咗囡囡撫養權之後怕無得再係咁自由去見個外孫囉!呢樣你要令你外母對你有信心,俾佢知道就算你攞咗個囡,你都可以照 ...

講真就算個女點錯都好果個都係佢個囡~~點會唔幫佢呢~

複式洋房

原文章由 MMKK 於 08-8-2 08:28 發表

你個女女好可愛ar,
一個咁好的男人,你老婆都唔識得珍惜, 是她走寶
現在最重要都係你個女, 你一定要爭取, 不過無論最後點都好, 都希望你可以加油同振作,為你的好兒未來加油: ...

唉...走唔走寶我就唔知~我知道我決定無錯

複式洋房

原文章由 abcde_song 於 08-8-2 01:12 發表
樓主, 我睇左你好幾日既留言, 你好有決心, 我自問都好欣賞你, 希望能做到自己想做的!!!

我會~~~當你傷心後就更堅強

複式洋房

原文章由 7evelyn 於 08-8-2 00:51 發表
我無咩建議可以俾到你...
不過...加油呀,樓主~

年紀細唔係放縱自己o既理由,
我都係20歲生bb,不過我c6幸福,
而我又自律,我都有去玩ga,
不過就少d囉,
有人生日先出去同埋一定唔可以斷片~

試過有人送花俾我,咁我拎返屋企插啦,
諗 ...

妳真係幸福,起碼妳出去玩對自己有節制,唔到信心自己個老公
我果個...咩都夠擔死...唔會同人say no,屎枚爛飲,勇字當頭,
就係甘我唔比佢自己一個出去飲野,依家就係話我唔比自由佢要離婚,佢甘出坎玩..我點比到自由佢呀?

複式洋房

原文章由 BBR 於 08-8-1 21:05 發表
其實你真係好似我男朋友,佢同你一樣情形,佢老婆有第2個但又唔比返個女我男朋友,我男朋友又係好錫個女,佢當時2歲幾,佢阿媽租左間屋比個女同工人住,自己就同個男人住,我男朋友每星期湊佢兩日,下雨天就特登去中環車佢返 ...

原來有人同我甘相似ga~~
依家聽到妳甘講都替妳bfd開心..
hope我都可以拎返個囡啦

複式洋房

原文章由 阿藍2006 於 08-8-1 22:16 發表
我個仔同你個女一樣大,佢地其實知道係咩事,佢地會意識到D嘢,所以你一定要比心機湊女呀.....
我同你老婆都係一樣大,但係我知咩係最重要,咩係唔重要,因為我知道個仔就係心目中最重要嘅人
無論如何你都要加油呀

...

知道了多謝妳....
妳都努力加油

首頁
23456...10

尾頁

跳至