夫婦情感

跳至

首頁
34567...10

尾頁

複式洋房

[quote]原文章由 阿藍2006 於 08-8-3 04:19 發表
我會~~~
因為我仲有個心肝寶貝要照顧
你都要加油呀

[/quote
棹棹幾好嗎?

複式洋房

原文章由 阿藍2006 於 08-8-3 04:24 發表
棹棹前幾日病,仲要入院
而家仲有小小咳呀,佢病到個人瘦晒呀,個個見到佢都話佢得返芍戈耳仔,因為之前佢有個面豬仔ga,而家無左啦,唔知幾時先令到佢肥返有個面豬仔呀.....

...

依家d天氣出街又熱,入商場又cool...小係要小心身體
妳自己都要小心..自己身體唔好點照顧棹棹呢

複式洋房

原文章由 sharonhwyc 於 08-8-3 19:12 發表
22歲唔細啦下話...
起碼都叫做左人呀媽啦,
希望你快快趣趣接返個囡啦~

我都想~~

複式洋房

原文章由 fiti 於 08-8-4 14:04 發表
真係冇辦法一定要咁嗎??

係呀~~我無野可以做到了~
佢覺得和我一齊好辛苦,佢要既老公係咩都就哂佢,佢去邊就去邊,咩都唔可以管佢...
佢既朋友係最好既,自己個老公就害佢既....
我已經忍無可忍,直到依家佢都覺得佢好岩,甘我無野可以講了
我只想快d離婚,快d拎返個囡...就算依家我想關心佢,佢都只會覺得煩,我打個電話想聽下個囡把聲,佢都覺得我阻住佢行街~~甘我可以點做呢

複式洋房

原文章由 盈盈ma 於 08-8-5 05:41 發表
如果佢有上過黎睇都唔識反省既話...真係冇得救.....

佢意思係話我將我自己諗既野就寫出黎
其實佢又唔係將佢自己諗既野講比佢d朋友知,我呢,我就選擇0係依到同d唔識既人講出黎...分別係...佢既朋友一定講好聽既說話
妳地呢...岩就係岩錯就係錯...妳地會覺得係點就講出黎

複式洋房

原文章由 fiti 於 08-8-5 09:22 發表
呢d野雙方有任何一方唔配合/都冇辦法當中仲發生過d咩問題只有你地自己先知,旁觀者o既我當然希望你地可以冇事啦,重有就係你女........希望佢可以健康快樂咁成長,我都好掛住佢~ ...

fiti....當初剛發生事...我用左好多方法去挽救...我都做左好多野..我有試下遷就佢ga...但係真係好過份,當初既佢同我講,點解一次都唔俾我出下去同公司既人一個月玩一兩次,到依家0係我地算叫做冷靜緊既時候,佢呃佢阿媽去玩,佢同d唔識既男仔唱k,甘我呢...
就日日諗點樣挽救段婚姻,我去見社工,我去買d婚姻書睇,我上依到問人意見,甘佢呢,佢做過咩呀,一路都0係到破壞,依家佢覺得自己決定係無錯,錯果個係我..我日日返工放工..放工就返自己屋企..日日都係甘...佢呢,佢最大既煩惱就係唔知約邊個出街好..唉我唔識講了
可能我唔係一個好老公,但係我無做過對唔住佢既野,我到依家都好愛佢同個囡,我都唔想個囡做單親,不過選擇權唔0係我到...

複式洋房

原文章由 alphabetagamma 於 08-8-5 11:11 發表
記得每日更新呀~~
你真的是個好爸爸. 感覺到你為了個家由古惑仔到一個好男人. 你要堅持努力.
你見左社土未?? 希望你盡可能表現到俾個官睇你更適合囡囡.

好希望睇到你扲返個囡~ ...

見左了....我一有時間就更新

複式洋房

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-8-6 17:31 發表

不如叫你老婆又上黎講吓囉!話唔定隔住個網大家講番真心話,大家既誤會同爭拗會不刃而解呢~~~總好過兜口兜面嘈吖嘛~~~以你太太既個性,我諗佢响你面前都係鬥氣多... ...

唔會的...當個個都話佢唔岩時...佢個人唔會反醒,只會話係囉我錯哂囉...佢唔會講出黎
如果佢係同我傾既...一早就傾左啦,
我同佢傾...佢就話妳把口甘叻一定唔夠你講
你甘叻你講咩人地都信哂你GA LA
係呀我錯哂囉甘得未呀
佢只會講依D說話
如果佢身邊有人同佢傾,講D佢唔岩聽既說話佢就會話唔講呀..甘邊到會有人同到佢傾呢

複式洋房

原文章由 阿藍2006 於 08-8-6 19:59 發表
我以前同老公嘈嘅時候,都係講呢d,我錯晒,你岩晒得未
其實好多人嘈嘅時候,都係咁講ga

我唔識講...佢都唔講道理,佢諗既野唔係正面..咩都諗自己,唔會諗下身邊既人...我唔識點講...如果佢肯同我傾..我點都傾,但係佢到依家都話同我無野好講

複式洋房

原文章由 阿藍2006 於 08-8-6 20:31 發表
有邊一個嗌交踲時候講道理呀???
不過你地要大家傾下先得,希望你地兩個會好返啦.....

阿藍個幾月了...法援都搵埋了....佢係唔同我傾,甘點呢

複式洋房

原文章由 阿藍2006 於 08-8-6 20:44 發表
可能有一日,佢會想同你傾呢???
唔好灰心住啦

我唔知等幾耐....不過等唔等都係甘,我只可以努力工作

複式洋房

原文章由 阿藍2006 於 08-8-6 21:17 發表
你一定要努力工作,因為你仲有個女照顧

我一定會努力工作...就算結果係點,我都要努力工作

複式洋房

原文章由 alphabetagamma 於 08-8-5 11:14 發表
記得每日更新呀~~
你真的是個好爸爸. 感覺到你為了個家由古惑仔到一個好男人. 你要堅持努力.
你見左社土未?? 希望你盡可能表現到俾個官睇你更適合囡囡.

好希望睇到你扲返個囡~ ...

我日日都有上黎....
不過我估我無咩更新到...得閒講下我個囡既趣事比妳地知就得

複式洋房

原文章由 KoyeBaby 於 08-8-8 23:10 發表
已經無咩安慰嘅說話可以講,只希望你同你囡囡以後嘅日子都可以開開心心咁過,加油呀~~

所有野都已經變成事實,最重要個囡開心...多謝妳

複式洋房

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-8-9 02:15 發表
總之加油啦!唔好氣餒!

收到~~~~我一定會

複式洋房

原文章由 fiti 於 08-8-10 13:51 發表
家家有本難唸的經,我又唔知好詳盡o既來龍去脈,不過點都好,你做好daddy o既責任,比心機番工,搵到$就儲起佢,比個女將來用&不時之需都好~~~開心d la!!

我會了....我都明白一個道理一隻手拍唔響的...我都係有問題

複式洋房

原文章由 angelmak 於 08-8-11 13:58 發表
樓主, 我都有keep住睇le個post o家! 唔想講佢就唔好講佢啦! 講吓妳個囡囡d嘢比我哋知好過啦~ 加油呀!!!

我講左了....她入左醫院呀.....

複式洋房

原文章由 MMKK 於 08-8-11 14:06 發表

樓主, 加油ar, 雖然結果你地都係分閞, 不過分閞未必係唔好,
e+ 要重心重力去為你自己同個女未來努力, 我地la 度一班c9都會支持你

我會.....多謝哂

複式洋房

原文章由 YokoLai 於 08-8-13 03:06 發表
好爸爸:

祝你囡囡早日康復~~

多謝.今日已經退燒.不過唔知會唔會又燒返~~

複式洋房

原文章由 fiti 於 08-8-13 21:29 發表
佢做乜事入左醫院呀???
咩事都好,,一定會好快好番嫁,,唔好太擔心...
月尾/下個月仲諗住頭約佢玩嫁嘛,我會幫佢祈禱嫁~~~

有心了~~~凝凝發燒唔退細菌感染~~醫生話依5至7日會發燒...退完又會燒過.今日燒到104...之後又退左,我剛剛0係醫院回家

首頁
34567...10

尾頁

跳至