跳至

首頁

尾頁

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

1. kittyyau - 2A1B
2. joeywongmy - 2A1B?
3. bunbuncoco - 2A1B
4. A9602066 - 2A1B

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

如果得個半鐘,又要同佢哋玩,又食埋嘢應該會趕d喎!不如淨係預少少飲品就ok啦!一係完咗fuction一齊出去再食嘢! 唔知大家點睇呢?
KITTY,用咗幾多錢,你照除番啦!
原帖由 kittyyau 於 10-8-13 22:06 發表
我啱啱 check 過,9月4日上午11點30半至下午1點。唔好意思,因為其他時間已經比人 book 咗做 function. 希望大家可以就到時間嚟啦。我安排咗啲活動比小朋友玩:

1. 唱歌 warm up
2. 講故事
3. 唱歌跳舞
4. 手工活動 (Pla ...

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 1# kittyyau 的文章

KITTY,

我已經SEND咗相比你喇,請問你收唔收到MAIL呀?

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

我己經再send,分開咗兩次共兩張相!唔該!

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

KITTY,

想問下可以PM或E-MAIL你的聯絡方法比我哋, 方便到時聯絡!另外,有冇咩需要幫手?仲有想問下如果到時果D時間搵位飲茶多唔多人,驚要等好耐呀!

A9602066

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

Hi Kitty, bunbuncoco will join lunch too, pls count her in, thanks! (I also send mail to u)

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

Kitty,

多謝你嘅安排,你整嘅嘢食又靚又好味呀!啟賢食到停唔到口呢!仲有玩具同勞作,佢都好鍾意玩!希望下次有機會再一齊玩啦!

p.s.係有冇facebook呀,如果有你可以pm or e-mail比我啦!

首頁

尾頁

跳至