跳至

首頁

尾頁

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 garywongwk 於 10-9-7 18:40 發表
請問你知唔知由荃灣去到Royal Peninsula Clubhouse好(MTR)要幾耐?
SAT佢要返PLAYGROUP.THANKS!
CHLOELULU

你可坐西鐵去到紅磡火車站,跟住行過去!路程十分鐘內!但車程我就唔知喇,因為好機會坐西鐵!

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

1. Kittyyau - 2A1B
2. garywongwk - 1A1B
3. rivibb - 2A1B
4. funggi - 1A1B
5. moon8ylseva - 2A1B
6. kittyng - 1A1B
7. A9602066 - 2A1B

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

我兩日都ok

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

我冇問題,咩時間都ok!

原帖由 kittyyau 於 10-9-14 15:17 發表
我真係對大家唔住,啱啱諗住去 book 場,先知10月10號只係剩番12-2點,之後因為有個講座所以唔比 book。

我諗如果我 book多個鐘由11點到2點,係會所食埋飯好嗎? 我可以幫手整埋午餐食物。請盡快回覆,因為明天要比錢我先可以 ...

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

各位,
Kitty話2-4冇位,改11:00-2:00,你哋ok嗎?

"只係剩番12-2點,之後因為有個講座所以唔比 book。

我諗如果我 book多個鐘由11點到2點,係會所食埋飯好嗎? 我可以幫手整埋午餐食物。請盡快回覆,因為明天要比錢我先可以 confirm 個 booking。Thanks a lot."

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

Kitty,

唔該晒!你比心機應付考試啦!有時間就上來巡下當relax下!

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

Kitty,

Sorry,I can't come this time coz need to go 拜山呀!

see u on next gathering.

a9602066

首頁

尾頁

跳至