自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咁 nice 值得一讚呀

男爵府

樓主架車有冇裝後波 sensor? 如果未就快 d 去裝, 個 sensor 對泊位好大幫助架...

未裝前 C6 架車一個月 hi 花 2 次 , 裝左後 1 年都未 hi 花過....

男爵府

睇 tv 真係估唔到佢真人咁 nice 咁 gentleman, 睇樣好似好花弗咁...以後要支持佢先得

男爵府

原帖由 tokwawan 於 10-3-11 16:34 發表
我架車係有SENSE的, 我一聽到聲已經停車, 其實理論上應該撞唔到佢架車既...不過, 初時我好驚, 所以都即將落車say sorry先...佢由始至終都冇叫我賠, 冇講比我聽花左那個位, 淨係叫我顧住小朋友先....

平時我開車係好 ...

如果你架車有 sensor, 咁可能你撞唔到佢架車, 只係比較貼佢個車頭....不過佢個人真係好 nice, 要話埋俾 d 朋友知一齊支持佢先

男爵府

原帖由 connie_chung123 於 10-3-11 17:32 發表
原來佢係好男人黎架, 等我之前重以為佢係貪錢, 唔食硬飯果種添
因佢之前個女朋友同我住埋同一座樓(公屋), 佢樣靚身材正, 做MODEL, 拍過好多MV同一兩個廣告, 佢行出街好SHARP架, 所以我有留意佢, 亦見 ...

初初我睇報紙都覺得佢好貪錢..不過感情既野真係好難講, 或者可以因為唔夾而分手...

首頁

尾頁

跳至