跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

等我今個weekend都去試下先, thanks for shared!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 klkcsk 於 16-12-2010 12:51 PM 發表
我同老公星期六去食過Lunch,我食常餐,有飽有通粉,飽O.K. 好食,但老公叫個所謂推介menu嘅椒鹽豬扒飯就勁難食!豬扒又乾又硬又凍好柴皮feel,飯雖然熱但有一陣怪味,佢話唔駛再幫趁嘞。 ...

我姨都幫襯過早餐, 話個包一般仲要唔熱, 個通粉份量少, 凍飲仲要加$2, 佢既評價係~唔會再幫襯, 因隔離平d仲又好味又夠飽

侯爵府

原帖由 粟米豆 於 18-12-2010 12:05 PM 發表
我食過佢個午餐...都食一般囉,如果講好食我鐘意碟碟x休囉,不過入邊做果d亞姐太黑人憎,已經好耐無幫襯過佢啦

你指喋喋不x? 係呀, 樓面個個講野都好掘, 除非你同佢地好熟(佢地就可以同你嘻嘻哈哈).

千祈唔好要求轉枱, 落order要又快又清楚, 仲有唔可以催野同唔好食住等, 因佢地長期full兼有人等位, 有時小朋友掛住睇電視唔食野, 佢地會出聲"睇電視返屋企睇"...

侯爵府

原帖由 520honey 於 11-1-2011 02:17 AM 發表
我發覺差不多所有舊會員都讚不絕口, 仲可以分別自己各自講出某一種食物特別正, 被點名的食物差不多冇重複, 差不多讚的人都話 full house 冇位坐, 無論上/中/下午各樣不同食物都讚過, 另外, 我留意到有好多人只係回應 ...

全場滿 & 門外好長龍 <-- 星期六/日11:00-11:30 好幾間都會出現咁情況 (如碟蝶畢休及明申)
因為好多人星期六日都晏左起身, 個個趕11:30前入座食早餐, 我講個2間都唔差架, 起碼價錢合理同多選擇+份量夠
樓主講嗰間我本人未試過, 但有親戚試過, 但佢地唔好彩食唔到各位讚好朋友講既熱辣包同份量大既通粉, 所以都奇怪點解咁大出入

侯爵府

原帖由 520honey 於 12-1-2011 05:27 AM 發表
你都講啦, 星期六/日碟蝶畢休及明申先爆場, 但係之前 D 人話去親都爆, 今日又行過, 得1檯, 見到最多人果次係坐到半個場 lor

真係唔好意思, 我要返工, 係星期六/日及假期先會去食早餐, 所以唔知平日咩情況, 如有得罪或冒犯請多多包涵喔!

侯爵府

原帖由 520honey 於 14-1-2011 09:06 AM 發表

你誤會左我喇 ! 我唔係話緊你, 係講緊有人做媒, 我講的舊人係07年前果D, 想知內情就留意下07年前的舊人回應, 全部同一時間走晒出黎讚, 08年開始的人就會話唔好食, 有D仲話難食, 仲有就係, 有乜理由一間咁既餐廳仔 ...

呵呵...唔好意思誤會左你添 ^^

明晒你意思, 多謝提醒

首頁

尾頁

跳至