跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 美素佳兒(美素力,美素樂,美素高)媽咪會

各位媽咪,

我個bb女係26-10-2003出世, 初初食人奶+安嬰兒a+, 但係就成日便秘, 最差試過四日先有大大, 後來bk媽咪suggest我轉食美素力, 佢而家d便相當好! 所以都無後悔轉左, 仲覺得遲左tim!!

anyway, 有問題想問大家:
1) 沖奶時係未都係好多泡?? 我打過去熱線問話係正常, 不過我都係覺得有d怪怪地!
2) 我個b而家食6安士, 吾知最多可以沖到幾多安士呢??

我通常係惠康or 萬寧買大can,-900g, $149.9. 你地買係細can? 你地通常有幾多存貨係屋企呢?? 麻煩可吾可以俾個sales電話我呢? many thanks

別墅

多謝你的回覆!

另外, 我想問你係藥房買 $120, 好似便宜好多呢! 同惠康or 萬寧應該無分別? 如果係呢, 我下次會試下去藥房買 ! 你有無個sales既電話??

thanks

別墅

1) rl2999(rebecca) ~ 孖囡(卓蕎&卓筠) ~ 02 Jan 2004
2) chingyee ~ 仔仔(愷謙) ~ 2 jul 03
3) kong kong -- 仔仔 (mon mon) - 04 Dec 03
4)^QQ^ --仔仔 (駿駿)-04/11/2003
5) joeychai ~ 仔仔 (景祐) ~ 02/09/2003
6) Peggy --仔仔 (傲風)-05/08/2000 & 囡囡(傲晴)
18/05/2003
7) Daisy -- 囡囡 (韻心) - 18 Dec 03
8) jasma --囡囡(jasmine) -- 11/09/2001
9) pollykk2002---囡囡(佩琳)--21-1-2003
10)謙謙媽 -- 仔仔 (卓謙) - 09 OCT 00
11)米路 -- 仔仔 (銘堯) -- 29/11/2003
12)rleung --仔仔(小b)-- 17/Jan/2003
13) hinhin.mami -- 仔仔 (軒軒) -- 2 Jun 2003
13) Lauren -- 囡囡 (Sophie) -- 26-10-2003

多多指教!!!

首頁

尾頁

跳至