親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我easter(after public holiday)去台北4日, 3大2小. 有咩行程介紹下呢?

上年4月去左5日, 去左動物園, babyboss, 浸溫泉, 故事屋,hello kitty餐廳, 剪頭髮, 士林...etc. 但食就無啖好食, 因為唔係太識路.

今次都想去動物園, 浸溫泉(上次去北投, 唔知邊度正d呢?),九份.

如有時間就去埋babyboss. 仲有咩啱小朋友呢?

我未book hotel, 有咩好介紹呀? 我見而家有好多新式hotel. 上次我係book民宿, 都ok, 平. 不過今次想轉第二間.

男爵府

原帖由 babyizanne 於 10-1-15 15:04 發表
冇啖好食咁慘...@.@"
想食d咩? 同埋食過d咩?

HAHA......我又講得誇左d既.. 因為全程我同阿女, 我個friend同埋佢個女, 2大2小, 我地唔食得多野, 小朋友差不多餐餐都係食蛋包飯. 我地好多時係shopping, 係商場度食d餐.

最好個餐都只係西門丁度食日本野同埋hello kitty 餐廳. 其實無話想食d咩, 最想坐得舒服d. 有特式既. 上年去時seach d監獄餐廳, 原來執左好耐.

男爵府

原帖由 babyizanne 於 10-1-20 18:01 發表

哦... 咁你想搵商場入面果d 定係餐廳?
如果係商場, 你地會去邊幾個商場呀...?

上次只係行左101附近既商場, 因為我未book hotel, 所以未知去邊度. 去邊度食都無所謂, 最好係有特式. 又啱小朋友既. 一定要有飯食, 阿仔佢係飯桶.

有無食壽司好介紹呢?

首頁

尾頁

跳至