自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我囡囡參加了之前"找小孩拍奶粉廣告"的casting而所拍的廣告,原來拍一段廣告都唔容易,需要很多人們的幫手,藉此很感謝
Angela姐姐及各位幕前幕後的工作人員。

請大家細心欣賞以下五段廣告片:

http://www.friso.com.hk/content/product_video.jsp?video=1

"我囡囡所拍的是小人魚篇" ,囡囡見到自己好開心。

[ 本文章最後由 dj910740 於 08-8-6 15:04 編輯 ]

複式洋房

我囡囡現時3歲多dd。多謝大家的讚賞。

natnatma:
我估唔到你係邊個呀?你是誰呀?

複式洋房

我都係見到bk上面post左"找小孩拍奶粉廣告"去試下,我都是第一次帶囡囡去玩,我地由3:30pm等埋位,到6:30pm才到我地,拍到11:30pm才拍完,拍到囡囡差d頂唔順,都幾辛苦呀!
我問囡囡若果再去拍,你去唔去呀! 囡囡初初話唔拍,後來見到電視機播佢廣告,佢叫我明天再帶佢去拍。

複式洋房

你講得冇錯,辛苦完見到個成果真係好happy架

複式洋房

多謝大家的讚賞。我都好鍾意囡囡同恐龍囝囝的廣告。

複式洋房

Thank you.

複式洋房

10022004,

佢地攪到3點幾,係咁算快呀!我哋都拍到11:30pm,跟住又要轉景又要打燈,我估都要成12點鬆D才開始拍。果個男仔真係好勁,整日都係補眠了兩個鐘左右。

複式洋房

多謝大家的讚賞。

其實各位父母的子女都很可愛,希望大家都能有個美好回憶。

複式洋房

原文章由 10022004 於 08-8-7 11:10 發表
dj910740,

係呀! 佢媽媽話我知, 佢都係第一次拍野咋, 所以佢媽媽都有D驚個囝掂唔掂, 到最後都掂左, 真係好勁呀!最衰佢唔係BK媽媽, 我囡很鍾意同佢囝囝玩呀! 你有無佢的聯絡方法呀? 你囡囡都是第一次拍野嗎?

...

我囡囡都很鍾意同佢囝囝玩呀! 我囡囡都是第一次拍呀! 當我知要怎樣拍時,我都好驚個囡唔掂,你都見佢拍到中途都已經開始唔掂,唔肯扮打"哈痴",我果時已打定輸數準備回家,因佢已經開始發脾氣,好在剛剛放飯,才能拍得完,拍到最後囡囡已經頂唔順,攞住支奶想訓覺,所以我拍完就即刻走了,我都忘記左問佢攞電話,可唔可以問angela呀?

複式洋房

回覆 #66 10022004 的文章

我會再俾囡囡參與,因好似你所講咁,俾佢拍野, 可以見到多d唔同的人, 等佢又無咁怕羞, 學野都會好d。你囡囡幾多歲呀?我估5歲左右啦!

你試下打俾angela問下先, 若能我地3家人一齊出來玩就好呀! 而我住馬鞍山。

複式洋房

回覆 #65 let_itbeeee 的文章

hello,我囡囡都係咁呀!時常做番美人魚坐姿,同埋一起身就要再睇番自己個廣告。到tv播其他人個廣告,就問我點解冇我份又要再睇番自己個廣告。

嘩!你都拍左好耐啊!
我囡囡都好似你囝囝一樣,坐車無耐佢都訓到好似「暈」左,抱佢返到屋企都唔知。但因佢個頭噴了定形水,唯有喊住洗頭同身。

Angela話會有番個廣告copy俾我,你有冇呀!收到未呀!我未收到呀!

複式洋房

回覆 #75 let_itbeeee 的文章

咁你問下Angela有冇!但唔知幾時有呢!有的話記得話我知呀!

但「小暴龍」同「小八爪魚」好似唔似樣的,等我再睇下先。

複式洋房

Thank you 大家的讚賞。

複式洋房

Thank you for all.

複式洋房

回覆 #91 sarahyukhob 的文章

我無去bb展呀!所以唔知道佢出左八達通套,你有冇多一個呀!可唔可以俾我留念呀!!

複式洋房

原文章由 let_itbeeee 於 08-8-11 09:20 發表
哈哈,唔似樣呀!
好開心呀!今期tvb週刊其中一本tvbaby係「暴龍」同曹永廉做封面。
拍攝當日,其中有個工作人員姐姐幫kobe影左口的相,她問我拿左e貓話會send番俾我,不過到現在都冇下文...............(我仲係度等緊):crying ...

等我又買番本睇下先。

複式洋房

回覆 #95 洛婷 的文章

美人魚有兩個喎,一個是拍硬照(美素佳兒website個條banner),另一個就是我囡囡拍廣告。咁個張poster係唔係我囡囡呀!!

複式洋房

回覆 #100 let_itbeeee 的文章

好,我pm了我電話號碼比你la,你邊個星期六or日得閒呀!

首頁

尾頁

跳至