懷孕前後

跳至

首頁
12345...11

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

cally,

唔知坐的士貴唔貴喎...

可唔可以幫我copy返x'mas party 同 hebe生日會放係你第一個post到...方便我揾....tks!!!

侯爵府

原文章由 jenniferbb 於 08-12-12 11:58 發表
有無人知,廸士尼租BB車,佢有無限幾磅 ,
會唔會好似沙田新城市咁樣,計磅數輕先租?

無...上次我fd個女7歲都坐到.

侯爵府

原文章由 小小靖 於 08-12-12 12:23 發表

之前岐post,係10點開始囉~~
即係約10點囉

佢條友仔肯定無温書啦.

10am 係粉嶺火車站等呀!

侯爵府

原文章由 callyclaire 於 08-12-12 12:26 發表

10點咁早呀~~

你係咪想

又唔温書!!!!!!!!!!!

侯爵府

10am 係火車站等,因為仲要撘小巴去士多啤梨個到..去到me me mo mo 採吓士多啤梨又影吓相都差唔多12pm 之後撘返小巴上去香薰園食盆菜,點幾2點就去餵下羊,餵下魚咁囉..

侯爵府

原文章由 小小靖 於 08-12-12 12:31 發表
岐,

但CALLY COPY過黎個POST,係有時間架囉

佢眼大.......

侯爵府

cally,

請啦...請啦.......

[ 本文章最後由 gogoblue 於 08-12-12 13:06 編輯 ]

侯爵府

睇吓你call咩車la...旅遊巴定24座先!

同埋唔會全部人都係屯門/元朗架ma..你要諗吓亞sa係邊到上車?

d司機只會點對點收$$, 去多一個地方可能又要加$$ ga!

侯爵府

你地去得咁快...追唔切.....

做野先...一間再傾!!

SA,

我都想震一震, GUCCI減價, 我想震返個GUCCI返黎.....

侯爵府

http://www.universal-travel-ltd.com/pricea.htm

租車價$$.24座要$1600

好貴...$66 per head.

[ 本文章最後由 gogoblue 於 08-12-12 17:02 編輯 ]

侯爵府

我頭先真係走去震興經濟, 震咗個gucci返黎... 好開心....

3千蚊買咗個袋, fit 哂我既buget ... 好抵呀

侯爵府

原文章由 callyclaire 於 08-12-12 20:08 發表

買左咩款呀?!

佢係有d item有架ja...

新款都有7折, 呢個折咗$23xx ja....

大部份紅色帶既袋都有折,旅行袋, 餃子袋,其他色就無折

我買咗類似咁既型,紅色帶, 但大個呢個少少既...個袋身無紅色帶個款. $45xx 折咗$3052

侯爵府

我本來想買張相呢個, 因為平,...但我同事話細個唔襯我,叫我買個大....

侯爵府

原文章由 jenniferbb 於 08-12-12 20:17 發表

哈哈..唔錯wor,

我同事唔比我落去睇架...但我氹佢話睇吓姐....
佢睇屎我實買, 平時我地唔會落去行,但一落到去實放低d $$

侯爵府

原文章由 lingha 於 08-12-12 20:23 發表

正wor,7折好吸引ar~~

直頭想買多兩個tim la...
之前我咪話想換個細既旅行袋既...紅色折咗$35xx ja...我又想買喎... 若果佢第二隻色都有折,我肯定自己會忍唔住買多個...

侯爵府

原文章由 lingha 於 08-12-12 20:24 發表

呢個都ok wor,大5大ga?折到幾時ar?

呢個就係唔算大, 中型size la.. 但我高大,咪咩得唔好睇囉...我同事叫我買大個隻, 我而家個個類似呢隻型咁架.

$23xx 真係好抵, 我唔知折到幾時呀.

侯爵府

原文章由 lingha 於 08-12-12 20:28 發表

我e家知道有折,都想去震多兩震ar....新款7折,咁舊款呢?
我buy舊款都ok ga,係咪間間尊門店都有折ga?

我諗應該間間都有折,但你要問佢邊d有折,基本上要每個袋捉住佢黎問,因為要睇個袋掛住個價錢牌先知.

舊款某d...但唔太多款有折,最hit item 一定無la.. 有隻pvc 既奶粉袋有折, 啡色$46xx 咁上下,黑色平d, $38xx

侯爵府

sa,

我個大袋梗係未放啦,放係到封塵就有...
我唔係buy $23xx呢個, 我buy 大少少$3052 個個...

cally,

佢新款只限紅色系列ja...

侯爵府

原文章由 lingha 於 08-12-12 20:31 發表

真係好吊引ar....你個袋$2300幾勁抵,我都要去行個圈先....但要諗諗邊日ok~

我同事最初買個時,都係$28XX 左右,跟住一路加價,
加到而家$34XX

侯爵府

原文章由 lingha 於 08-12-12 20:41 發表

icic...咁我sunday放完生碌去圓方/銅鑼灣see see先,sa公想see銀包,我想see上膊袋,pvc好重,想see絹料~

我諗諗吓, 我呢個就好似PVC 個隻奶粉袋既款...

首頁
12345...11

尾頁

跳至