在職全職

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

bettylam 發表於 12-3-12 09:21
回覆 bestma 的帖子

哈~呀仔好抵水地講笑~~

收MODEL 費可以可唔包肚腩費架!!

男爵府

goodies 發表於 12-3-11 22:54
oj: 我掙扎好耐!有d太大架、有d就是水貨又要配火牛....,終於看中了架象印細細架、又靜、功能又夠。做下魔 ...

如果我買咗, 我驚我會麵包面食麵包包食飽!!

男爵府

bettylam 發表於 12-3-13 10:10
回覆 bettylam 的帖子

st:你呀t夠17歲未,呀女4月份出極一個台灣5日6夜交流團,好正全包hkd2800.-過幾個月仲 ...

阿T 16都未到, 可以陪多我幾年, 最少佢唔會中六己經要做逃兵!!

男爵府

fitceo 發表於 12-3-13 21:09
早前同骨骨msn,佢介紹用一隻竹造既洗碗巾,可以唔水用洗潔精洗碗,頭先經過一城見有得賣就試下,剛剛工人試 ...

無得MSN, 真喺知少好多嘢!!

喺囉, 下次吉庭, 念急口令, 獎毛巾一條!!

男爵府

bestma 發表於 12-3-13 15:24
我尋晚先影相, 不過係影自己20年前嘅舊照

好喎, 都算喺最近影的相, 即喺近照啦!!

男爵府

今日變番陰陰天, 大家唔好比佢陰到呀, 著多件衫呀!!

男爵府

bestma 發表於 12-3-21 14:46
唔知佢係唔係 band 1, 不過都係要填表, interview, portfolio 係唔係呀? 我最怕/唔識呢d ...學

填表同 Inteview 都要, 不過我無攪 porfoilio 呢家嘢, 其實最緊要都喺 keep 住 Group A !!

男爵府

forty+ 發表於 12-3-17 15:19
早两日姨丈去咗,而家去e院探只有四十多歳的細舅母,末期cancer. 今天对我家族“.不是好年. ...

ALL+,

這又提醒我地要活在當下, 最近和朋友的飯局, 聽朋友說起照顧家中年邁父母的經歷, 回想好像不久前還見到世伯伯有呢度去果度去, 原來數數己是廿多年前的事, 可能再一個廿多年到我地都要人照顧了, 所以我都喺趁現在還有精力多啲出外, 廿年其實都喺轉眼便過!!

男爵府

有消息就同我地報告啦, 豬持你!!

男爵府

骨,

唔見電話喺煩多過破財, 記得換咗FB個PW !!

男爵府

涕,

全賴有你!!

阿S 番咗來, 日日同佢無事 HEA, 佢啲同學博殺中, 阿S 都帶埋啲書番來去温習室同人爭位!!

CEO,

祝YAMMY 考試順利, 場場勝利呀, 加油加油!!

男爵府

幾日假期無入場, 原來all+己下決心, 朝著魚或熊掌進發, 人到中年, 想這必是一個重大決定, 祝福你在全心全意的努力下, 在各方面都有更好成績, 更多收獲!!

男爵府

Doggie,

咁番工仲可以比喺OK更專心"玩"啦 !!

放咗六日假, 今日遊魂返咗工啦, 放假期間, 雖然無乜特定節目, 但喺學阿女話齎, 做人有時都要HEA 吓, 不過呢個當然喺佢藉口啦, 但我好少放咁長LOCAL 假, 都真喺休息夠!!

阿S來去蔥蔥, 又番歸咗呶, 過多個零月, 又話讀完啦, 幾呃錢!!

男爵府

doggie 發表於 12-4-10 22:50
st - don't say 呃錢, look positive, this is the compact/condense course, for another 1.5 months, ...

Doggie,

呃錢只喺我地幾個早餐C9的口頭禪, Not Serious !!

阿S今年只喺 FOUNDATION, 都未入U, 所以仲有3年捱, 但喺時間又過得快到你唔相, 咁又就快完成第一年!!

男爵府

bestma 發表於 12-4-10 17:17
亞 s 真係來去匆匆, 搭 plane 好似搭 bus
BM,

成個假期都無上來瞄, 一定很忙碌啦!!

如果阿S留喺英國的駛費可能仲貴過用張黑衣飛番來!!

男爵府

阿涕呢期研究煮飪, 涕家有口福啦, 佢地會唔會唔捨得你番工架!!

男爵府

啱啱開始食個西柚餐, 要介澱粉質同甜品, 見到阿涕啲夾餅, 真喺口水流流, 唔得, 唔可以被引誘的!!

男爵府

我成日自欺欺人, 好耐都無上磅, 果日一上, 己直迫140磅啦, 啲褲其實己迫到爆, 只喺未駛買住, 但夏天將至, 再無褸可以遮掩啦, 唯有盡下人士啦!!

呢排都喺吾好上咁多BK, 唔想比阿涕啲美食引誘!!

男爵府

bestma 發表於 12-4-18 09:11
ST, 你有無咁勁呀
仲有無打 tennis

Tennis 要揾腳同預早 BOOK場, 所以E+多咗跑步, 可以隨時進行

男爵府

doggie 發表於 12-4-18 21:21
ST - u r 直迫140磅啦? where is your fat? must be put to the right place and never notic ...

我都想唔喺, 不過個磅同啲相話比我聽唔好再呃自己, 最主要我唔想買過哂啲3, 唯有做啲嘢啦!!

首頁
12345...7

尾頁

跳至