跳至

首頁

尾頁

大宅

各位參加0709 1歲生日的媽咪們:

生日會特備環節 "親子 Cat Walk Show"

我找聯絡一間童裝店, 他們會贊助一些美國名牌童裝比我地D BB著住行Cat Walk, 仲有以遊戲型式 , 選出冠亞季軍有豐富的禮品之如, 冠軍BB更會被贊助公司提供一次免費攝影服務

美國名牌童裝包括 Gap、Levi's、Old Navy、Converse等等

參加比賽要求:

1.BB -- 精靈可愛, 識拖住行, 喜歡笑。
2.話明 "親子 Cat Walk Show" -- 父 / 母願意一齊行Cat Walk。
3.名額16位 (8男8女)
4. 請參加者盡快send一張BB的近照比我 [email=kiu-<a href=][email protected][/email]">kiu-[email protected] 請註名 " 親子 Cat Walk Show"
5. 所有參加者的照片, 我會轉交贊助公司去選拔, 邊16位BB會入圍, 大家耐心等待。 (入圍名單稍後供報)
6. 參加Deadline 12-8-2008

請大家湧躍參加 ^0^

贊助公司 Jazmarc www.jazmarc.com

[ 本文章最後由 shirleyshek 於 08-9-12 10:34 編輯 ]

大宅

Dear all,

我收到大家EMAIL...

Meisuen, 我未收到你女女張相呀!

希望大家湧躍參加~

Shirley

大宅

Dear all,

我收到大家的EMAIL了, 相片收齊後我會交比贊助商去揀選, 選出8男8女, 名單公布會按現在一樣出post通知大家..請大家留意。

Shirley

大宅

KoB媽 ,

收到, thanks

Shirley

大宅

我找聯絡一間童裝店, 他們會贊助一些美國名牌童裝比我地D BB著住行Cat Walk, 仲有以遊戲型式 , 選出冠亞季軍有豐富的禮品之如, 冠軍BB更會被贊助公司提供一次免費攝影服務

美國名牌童裝包括 Gap、Levi's、Old Navy、Converse等等

參加比賽要求:

2.話明 "親子 Cat Walk Show" -- 父 / 母願意一齊行Cat Walk。
4. 請參加者盡快send一張BB的近照比我 [email=kiu-<a href=][email protected][/email]">kiu-[email protected] 請註名 " 親子 Cat Walk Show"
5. 所有參加者的照片, 我會轉交贊助公司去選拔, 邊16位BB會入圍, 大家耐心等待。 (入圍名單稍後供報)
6. 參加Deadline 12-8-2008

請大家湧躍參加 ^0^

[ 本文章最後由 shirleyshek 於 08-8-1 22:39 編輯 ]

大宅

收到相..thanks

原文章由 Princess88 於 08-8-5 16:08 發表
send 咗相la

大宅

歡迎參加 左1歲Party的BB湧躍參加....

獎品非常豐富

大宅

ok.明白

原文章由 Princess88 於 08-8-10 23:45 發表

SORRY 呀, 我老公果日唔去得.. 我地唔行CATWALK啦!!
請取消我既申請呀.. sorry!!

大宅

參加比賽要求:

6. 參加Deadline 22-8-2008

請大家湧躍參加 ^0^

大宅

happywa,

我未收到~~你再send多次..thanks

Shirley

原文章由 happywa 於 08-8-19 22:18 發表
shirley:
已send咗兩張新相比你,thanks

大宅

相片收到了~

原文章由 cubieyeung 於 08-8-22 19:06 發表
剛剛 sent 咗喇, 請問有無收到ar 麻煩你check 吓mail 盡快回覆啦, 因為無我就再sent 過, 因為到期喇!!

大宅

各位參加者家長:

Jazmarc 己揀好 8 男 8 女 B 喇:~

BOYs
1. Amy Chau
2. ernest candy
3. hpcc919
4. mickit
5. Rebecca Wu
6. Cubie yeung
7. KoB 媽
8. yuki yuk

GIRLs
1. candy Chan (cherry)
2. HiuLam997
3. Kaling Lee
4. Maria Cheng
5. Vincy
6. yu xin
7. mei Suen
8. 灰熊寶寶

注意:

小朋友的尺碼 : 衫、褲、鞋size。
麻煩我想要各媽媽 / 爸爸 與 bb 既名 (中文名 or 英文名都得),事乎當日是媽媽還是爸爸陪同 bb 行 cat walk.
另 Jazmarc 想直接見一見以上既小 bb ,請於 9月3日至6日 這 4 天 2-8 pm 安排時間, 帶bb 去 Jazmarc fitting 丫

有任何疑問可致電Jazmarc 2377 2261 (Ms. Helen)
地址 :
1714 Beverley Comm. Ctr.,
87-105 Chatham Rd. South,
Tsim Sha Tsui, Hong Kong

所有資料請pm比Shirleyshek (包括fitting時間及BB尺碼)

唔該晒!

[ 本文章最後由 shirleyshek 於 08-8-23 01:08 編輯 ]

大宅

KoB媽,

我覆左你PM喇...我問左Jazmarc的Helen..佢話無問題..

thanks

Shirley

原文章由 KoB媽 於 08-8-25 14:58 發表
記得......好開心呀, 大家都入圍, 我留咗 message 比 shirley, 等佢覆, 到時可以一齊玩 la, 你會幾時去試衫呀......我諗住 sat 去

大宅

mickit,

對唔住... ,我地睇錯左以為係男仔...唔緊要..照一齊玩。

原文章由 mickit 於 08-8-25 13:40 發表

好開心囡囡入圍,但點解計入BOYs ??佢係女仔呢架."mickit"

大宅

我已經將你地的資料比晒HELEN喇...如果你地prefer個時間沒有問題就照時間出現, 如果有問題我會pm你地架..thanks

或者最好可以你地自己打去confirm多次..

Shirley

大宅

呀~~ 唔好意思..我唔記得同你地講..
Helen Jazmarc
辦公時間 : 星期三 至 星期日

不過KoB我會幫你問佢..問左pm你

Shirley

原文章由 KoB媽 於 08-9-2 13:11 發表
Hi shirley

Helen 電話都無人聽...我想同佢confirm 吓個時候, 可否幫我問吓呢 thx........

大宅

~0709 1歲生日 catwalk有相睇~

各位Mammy,

非常多謝JAZMARC 的 Helen, 當日佢仲幫我地D BB影左好多相..

click : http://www.fotop.net/jazmarc/20080907

Shirley

大宅

好消息~ catwalk每位BB都有一份小禮物~~

16位catwalk 小BB:

好消息呀 ~~ 當日Helen忘記左送16份小禮物比BB們~~
佢託我向大家講唔好意思, 因為佢當日太忙..唔記得左比大家!
晏D會出POST話比大家知..點樣領取禮物。

Shirley

大宅

取禮品通知~

Helen送出16份小禮物比catwalk的BB..

領取日期 & 時間 :
下星期三至六 2-8 pm 去Jazmarc 找Helen

原文章由 KoB媽 於 08-9-12 12:51 發表
Thanks Helen~~

大宅

各位Mammy,

咁大家由今日起 至 星期六可以自行上去Jazmarc 找Helen取禮物喇~ 上去次前打比佢先~~

Shirley

首頁

尾頁

跳至