潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 妳o地鍾唔鍾意BIRKENSTOCK鞋架??

我都幾鍾意,之前匯豐卡同恒生卡有折個時我都想買,因為我男朋友有匯豐卡,淋住叫佢買,佢本來都應承買比我,之後又要講藉口話拖鞋都成七百幾蚊唔值,最後都無買比我,個個男人都係咁樣,激死我~ :-x :-x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 原諒我這一生不覊放縱愛自由~也會怕有一天會跌倒~ 背棄了理想誰人都可以~那會怕有一天只你共我~ ~~~~~~~~~~BEYOND FOREVER~~~~~~~~~~ 喜歡你~那雙眼動人~笑聲更迷人~願再可~ 輕撫你~那可愛面容~挽手說夢話~像昨天~你共我~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

洋房

豬包ma 寫道:
我就好鍾意.由其生完BB之後成日去街都係著佢,我本人已經有5對.1人字拖,1拖鞋,2對密頭拖鞋,1對人字有帶涼鞋,買到我老公都話我"痴線"架~~

嘩,你有咁多對呀,我都幾鍾意對鞋,我見到有隻深灰同淺灰都幾靚,但我男朋友覺得貴唔肯買比我,我真係好鍾意對鞋~~~~ :-(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 原諒我這一生不覊放縱愛自由~也會怕有一天會跌倒~ 背棄了理想誰人都可以~那會怕有一天只你共我~ ~~~~~~~~~~BEYOND FOREVER~~~~~~~~~~ 喜歡你~那雙眼動人~笑聲更迷人~願再可~ 輕撫你~那可愛面容~挽手說夢話~像昨天~你共我~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

洋房

moma 寫道:
吾好意思!想問下大家邊度至買到真貨及現在大約幾錢一對?thx!

時代廣場有得買,$750至$850左右

首頁

尾頁

跳至