親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

jojoplanet 發表於 16-4-5 09:45
我剛回來...住誠信女子大學地鐵站附近的BEST WESTERN ARIRANG HILL. 離地鐵只係1分鐘去東大門不用轉車只係3 ...

請問去其他景點都方便嗎? 因我想去南怡島, 如跟 local tour 只是在弘大或明洞集合.

複式洋房

jojoplanet 發表於 16-4-5 09:45
我剛回來...住誠信女子大學地鐵站附近的BEST WESTERN ARIRANG HILL. 離地鐵只係1分鐘去東大門不用轉車只係3 ...
剛看完, 但這間沒有4 人房提供喎~

複式洋房

jojoplanet 發表於 16-5-24 10:51
清涼理124

唔該哂你, 不過我兩個小朋友都大, 唔可以住3人. 你有無其他酒店介紹, 因我未去過.

複式洋房

whywhy73 發表於 16-5-24 11:41
You may consider 88 Guesthouse in Myeongdong, I booked for 2 nights for this Dec 2016 for 2 adults a ...

我而家想 plan 2 日住春川, 方便入南怡島, 唔知咁樣啱唔啱

複式洋房

whywhy73 發表於 16-5-24 11:41
You may consider 88 Guesthouse in Myeongdong, I booked for 2 nights for this Dec 2016 for 2 adults a ...

上網睇過, 佢係 2 張碌架床, 乾淨嗎?

複式洋房

阿早! 發表於 16-5-26 17:09
明洞K-guesthouse 2,有4人房,係兩張單人床+一張雙人床,廁所洗面盆同浴室分開,可以一個去廁所,一個去 ...
我都唔見有人4人房, 全部都係2 人喎~~ 廁所洗面盆同浴室分開十分好, 唔係等, 正呀!

複式洋房

2個BB的媽媽 發表於 16-5-27 11:21
回覆 hahawin 的帖子

Thx for sharing!

你訂到咁叻, 我睇已無4人了房.

複式洋房

2個BB的媽媽 發表於 16-5-27 14:42
回覆 mayma123 的帖子

我訂出年2月, 還有3間4人房, 已經被我訂了, 想訂3人房一間都沒有, 你應該不是同一時 ...

我是今年8月尾呀~

複式洋房

我 暫時 BOOK 咗首爾站的 Central Apartment, comment 就話方便. 佢係成間屋咁, 有齊設備, 好似唔錯.

首頁

尾頁

跳至