自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

Re: 白朗洗衣機

747邊嘈架??!! 螺旋槳果d先至嘈架嘛~

水晶宮

畀面勳章

轉數咁高會唔會連d衫都fing爛架?!
2jmama 寫道:
轉數高係嘈啲gar

水晶宮

畀面勳章

總之就係發發聲+c 下 c 下啦~~
hehalady 寫道:
[size=medium]使唔使用到 OVER 1000 轉呀

[size=medium]其實買電器都好睇彩數,始終都係電器,唔係部部 quality 都 100% 相同 ... 你究竟有無 set 好對腳 gar?要平衡 gi tak gar wor!

另外,係咪印姐塞到 d 衫爆咁濟 ... 唔好塞到爆呀 .... 部機好快虧 gar .... my 叔仔果部比亞菲姐玩左 1 年就 certified lu ....

果部係 "惠 2 泡" .... fing 衫果陣真係嚇左我一大跳

我屋企果部白朗好好用 bor!(850 轉)

水晶宮

畀面勳章

小草 寫道:
[size=large]又黎~

[quote]
bowling2004 寫道:
總之就係發發聲+c 下 c 下啦~~
[/quote]

水晶宮

畀面勳章

andy大肚公 寫道:
[size=large]嘈d唔好咩?可以嚇走d黑影辟辟邪

水晶宮

畀面勳章

[quote]
andy大肚公 寫道:
嘈d唔好咩?可以嚇走d黑影辟辟邪
[size=xx-large] 記得夜晚洗衫喇 ~~ Meow [/quote]

水晶宮

畀面勳章

扮博士
EVA222 寫道:
[quote]
andy大肚公 寫道:

[size=large]肥仔都係咁話[size=x-small]到時就可以為所欲為

貓貓正正經經問洗衣機問題,你班友又入黎攪攪陣

一陣又變戰場,走晒d蛇蟲鼠蟻出黎啦

為所慾為????????? [/quote]

水晶宮

畀面勳章

[size=xx-large]Meow~
小草 寫道:
[size=medium]貓貓返來睇到佢個topic攪成咁,實行咩肝咩肺都嘔埋出黎~

水晶宮

畀面勳章

我係【Deep V】~~~[quote]
[quote]
monmonpupu 寫道:
其實我部機係有d高音頻呀, 點講呢...即係v~v~聲咁lor, 我淨係想知係咪正常

首頁

尾頁

跳至