夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

朗月~月 發表於 16-11-22 19:56
可能見我開完會狂隊餅掛,見我餓~~

我果下都呆左架~~

態度正確,但呢D似吸毒,會越要越多,不能自拔。享受下算

複式洋房

咁近距離接觸,羨慕ing

複式洋房

我又是過來人!經歷過
幾年前曾對公司一名男同事心動。
我也覺離奇。那位仁兄知我已婚,做著很多令人誤會的動作,多次說好鍾意我...樂天、坦白等,又常買我喜歡的零食給我,下雨天傳訊問我有冇事,又問我有冇掛住佢,多次摸及掂我手,到聖誕節,送了盒貴價朱古力給我(原本他想送我我提過想要的,但好像關了門,買不到)。他在一班人面前不送禮,只得我們時他才隊份禮物出來,話怕人見到。我問佢點解送。佢話我淨係想送比你。

我當時心花怒放,整副心思沉了下去,戀愛感覺返哂嚟,心情與你們現在一樣

迷迷糊糊⋯⋯

複式洋房

他知我已婚嘛,他問我有冇諗過離婚,係咪太早結婚,又讚我靚又溫柔云云。點會唔心重動😝
我當時以為他會約我追求等,他約過我單獨午餐,放工後沒有。
而且他下班後好少找我,放假也不會

我很快從另外途徑知道他有伴侶了。跟我玩玩罷了。我明白,我自己也已婚喜歡別人啦
我回想他那時可能真喜歡過我,但最终返回伴侶身邊。他不知我知道他秘密,另外,我看清他人品麻麻,他繼續維持曖昧,我對佢無晒感覺,逐步疏遠他

當發一場美夢。人人話他靚仔,外型好好又大隻,office 仲有女埋佢身,主動請佢教嘢又約佢去街陪買嘢,他一一推卻。咁佢主動approach 我,叫威過囉

複式洋房

回覆 dayedaye 的帖子

這個沉迷時期患得患失,好難受。越叫自己放手越難放手,始終一天感覺走哂
女人是談情的,應該那同事同你談心而撻著你啦

複式洋房

他都不時問我私車,行蹤,可能八卦啫

首頁

尾頁

跳至