自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我其實覺得佢唱歌唔錯,聲底唔差
人係少少癲得,但未至於要一見到就想打爆電视咁誇張喎,呢度咁多父母,講野唔可以少啲抽稱咩?
不喜勿插

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:歌唱得好聽,笑容夠自然同甜可能只係衰個次

原帖由 HOLAHO 於 15-12-01 發表
歌唱得好聽,笑容夠自然同甜
可能只係衰個次太多「點解既」
一句說話就要打佢落地獄?
我同朋友玩時都會跟佢(好打耳)喎

翡翠宮

ltc. 發表於 15-12-1 15:40
點解咁多人唔鍾意李斯節?

佢其實都有料架,而且見佢每次都好比心去演出。
咁李C節俾人感覺好囂, 懶有才華佢同早男一樣, 我開頭like, 而家唔like不過唔會憎既

翡翠宮

awvn 發表於 15-12-1 16:14
虫種+本身心術不㊣…又不擇手段又…
係真唔係呀? 一D都唔似成虫喎

首頁

尾頁

跳至