自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

gallygally 發表於 23-3-5 10:27
點解女仔家人冇理佢, 會由佢參加呢d邪教幾年? 入得邪教思想好偏激, 方明顯係怕再搵唔到後生女所以咩都唔介 ...

亞伯都揾到後生女,方得42、43又baby face又運動型仲要有錢,會唔會怕揾唔到後生女丫。

子爵府

廢柴孖條 發表於 23-3-5 12:33
唔通風頭火勢話唔接受咩!藝人講嘢聽下就算

無誠意就唔會拍拖一星期就帶見父母,已經去到見過雙方家長的穩定階段,証明雙方都係對段關係認真的。

子爵府

gallygally 發表於 23-3-5 12:39
女人話唔想結婚都好信嘅, 有邊個女人唔想結婚, 如果咁, 不如拖都唔好拍啦。可能方家睇唔起基層出身又冇 ...

咁想結婚就唔會再拍拖揾個細5年的台灣男友,Stephy明顯只想追求愛情,她嫌方力申悶提出分手似啲,當時方力申喊到幾淒涼,又一直無再拍拖,點睇都唔似方被飛放唔低。

子爵府

廢柴孖條 發表於 23-3-5 12:44
我寫邊隻字有無誠意?認真一齊同介唔介意女仔過去係兩樣野,你信第一次見面就會同人講自己入邪教被性侵? ...

咁你唔信又唔代表什麼要吹水應酬傳媒講知道性侵呢件事就得,要唔要強調第一日認識已向他坦白,方仲話因為對方咁坦白令他更想了解呢個女仔,之後交往後個女仔將細節更清清楚楚講比方知道。 如果要作嘢,有必要咁樣講?如介意女仔過去有需要拍拖一星期就見父母,拍多一段日子再觀望下都可以啫,明顯方力申要比個女仔有信心和安全感不是玩玩下交往,不是想呃蝦條,個女仔既過去應該會令她對人對感情事更加無安全感。

子爵府

gallygally 發表於 23-3-5 12:51
方幾時有喊, 剩係記得stephy 話分左手先識送花俾stephy, 可以見方對stephy 幾差。 女人最靚嗰十年就俾哂 ...

https://youtu.be/dVguOghlg8M

自己無留意就唔好同人撐。 男女分手點解一定要話男方有問題,做人公平啲。

子爵府

魚兒小寶貝 發表於 23-3-5 22:19
我做女時日日聽電台同睇報紙,我覺得方應該係好男仔,但人係悶嘅。方花fit形像都係做出嚟,連蘇民峰都話佢 ...

我同你一樣諗法,聽方力申平日講嘢就知佢無情趣既悶蛋,一定唔係花弗男。 我見他成日比人鬧花弗、玩女真係勁無厘頭。 分手6年上一個女友拍拖10年,咁都比人鬧到賤男花弗男。 我絕對唔係他粉絲,夜晚9:30pm套劇見他做二世祖好浮誇,對他演技真係無興趣,淨係覺得他成日比網民鬧好慘。

魚兒小寶貝    發表於 23-3-6 00:05

首頁

尾頁

跳至