自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

你信唔信命?

今日睇了一位"仙姑",是憑面相和感覺去解命的。
雖然好多過唔好,但係現在心情有些複雜......唉!

我不是神婆,但相信人的一生是天註定的。今天之後,知道更多的真相,感覺有些似食得太滯。

原來有時知多咗,反而有些難以接受!

多謝大家聽我發噏風 :tongue:

大宅

Re: 你信唔信命?

天后,一千元正。

但唔好意思,因為唔係賣廣告或是出術引人去揾佢,所以不便說其資料,請諒。

大宅

因為信,所以才有興趣。但你叫我睇完就算甚至乎忘記,咁又似乎無必要去睇喎。

大致上我對自己的將來都幾好奇,又加上感情問題,所以去睇仙姑。

原來感情根本無問題,因為根本唔係呢個人,因而令我悵然若失......

大宅

唔好意思,提番起一d朋友的不愉快往事。
今朝瞓醒,忐忑的心情平復下來,覺得生命還是好的。

見到你地講何仙姑講得咁開心,我想說,信則靈,不信則不靈。我就講吓我昨天的情況給大家知。

(其實我本身都有少少玄學天份,又參詳過很多有關書籍,自己有時都幫朋友睇吓手、面相。我本身陽氣重,感應一些唔"乾淨"的地方都頗清晰;例如早幾年因為工作關係,成日住酒店,本地及海外都有。近年又因工作關係,開始用面相去觀察員工。但能醫不自醫,睇人地清楚,睇自己就盲咗!)

因為之前的兩位人客傾耐咗,我坐在她的客廳等侯。

首先,我肯定她的地方很乾淨。除了真的几明窗淨,環境簡潔寧靜,用作佛堂的一角沒有暗格,亦擺放了很多觀世音像,所以沒有可能養鬼仔。兩者不能並存也。

到我時,起首還因為聽不懂她的廣東話,想起身走人添!

我反而比較相信她有甚麼天眼通,因為很多時侯,她合上眼晴去"揾資料"。

突然電話响,佢同個女傾計,還不是慈母一名!更加可以肯定無鬼仔,因為鬼仔會呷小朋友醋。

準唔準?將來的事遲些跟大家印證。發生了的,她說的仔細到有d驚,近乎指名道姓。

本來我在05年致電排到07年中,但我剛轉了手提號碼,所以call佢順道問一問有冇早d;秘書說06年1月5日早上.....但我是1月6日出生的.......:idea:

首頁

尾頁

跳至