母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨日同D媽咪去完studio影相,去APx食飯,食完飯經過育嬰室,個個都要換片,我地都入曬去,爸爸留在外邊,見間房仔系刪埋門,o甘即系有人o系里邊喂奶喇,有位媽咪問我要唔要喂奶,我話都返去屋企喇,返到先喂喇,可擴有人。
隔左2分鐘,里邊人出黎喇,我見到2男1女,(年輕ga)o系間喂奶房出黎,無人抱住BB,我就好奇怪問其他媽咪有無見到抱住BB,距地話無
我更加奇怪啦,我唸唔會掛,我企起門口一體,見到間房地下勁污濁,地下好多紙巾同精X,
有無搞錯啊,企間房搞埋o甘既野,間房唔系俾你地亂o甘搞野ga,真系X線

你既健康就系父母ge快樂

大宅

系喔,離曬譜

大宅

原帖由 piglet_be 於 09-3-30 00:17 發表
我會即刻追出去,然後破口大罵,等其他人都知佢地咁賤格!

距地可能都知道滖掛,我行出去都唔見人喇,戴住帽,所以認唔到

大宅

系喔,真系過份,真系見到都眼冤

大宅

間房系俾我地媽咪喂奶ga,唔系俾距地亂黎ga,要搞就租房喇,無錢學人搞咩啊,真系頂~~~~

大宅

原帖由 mnm1019 於 09-4-1 14:30 發表
同埋有關媽咪可否send 個e-mail 俾apm management, 等佢地知道個情況, 可以多加留意, 而且一般都有閉路電視, 佢地可以即刻行動 (我相信佢地都唔會鍾意自己d facility 俾人做'炮房'掛) ...
系囖,應該甘做,如果唔系真系俾距‘食過返沉味’,見到間房仲污濁過公廁啊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊