懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無人知廣華陪產,老公幾時可以入去?係咪太太一入產房就可以陪住,定係要開到幾度先可以入去?

別墅

我想問廣華係開到7度先入產房,定係開到4,5度都會推咗入產房先?
原帖由 tszwan123 於 10-4-14 09:26 發表
就生得先會推你入產房,然後老公先可以入去陪產,你未入得產房嗰陣,老公要坐門口等姑娘嗌!

別墅

咁真係有機會陪唔到產
原帖由 ferferfer 於 10-4-26 20:39 發表
聽講仲要depends果日多唔多人生,如果產房不多人,可能可以早D入去,嗌埋老公入去都得,但人一多就乜都唔得,我聽過有case係十度先入得......

我作左最壞打算咖喇~ ...

別墅

咁你可唔可以分享下你係廣華生bb的經歷?

原帖由 shirleywsl 於 10-4-27 10:43 發表
我2個幾月前系廣華生完..系要到你生得..推落產房, 先叫老公入去架..
我老公都爭D趕唔切添啊..

別墅

我住屯門架,不過我老公話如果佢就到,會坐係出面等,但心唸如果我要痛好耐先生得,佢坐係出面又好似好慘咁,唉如果可以一早入定去就好啦!
原帖由 2on 於 10-4-27 14:14 發表
其實真係未必陪到ka...
我生第一胎時半夜十二時入院...
姑娘叫我老公走...話可能要第到第二朝先生得...
我老公走左無幾耐我已經痛到死...問姑娘可否聞氣姑娘話我你先啱啱開始痛咁快就忍唔住...何時聞到生ar...
但唔 ...

別墅

咁你老公真係慘d,但都好呀,佢可以第一時間見到阿b
原帖由 Ah_B 於 10-4-27 23:20 發表
我老公就慘 d la, 起醫院等足一日 (由早上9點幾開始, 等到晚上 10點幾我都未生得, 結果我要開刀生亞 b law! 佢就起產房門口等亞 b 出黎見第一面 law....跟住就陪我上埋房先走 law... ...

首頁

尾頁

跳至