跳至

首頁

尾頁

複式洋房

咦, 我係facebook reply 咗...
cherry8 / 2a1b (5/3 sun)

仲有我建議如果人多不如係酒店tea buffet, 上次8月媽媽都係果度搞6m party... 每人都係$120, 地點又方便, 又有waiter take care... 大家覺得點?

複式洋房

咁多人參加, 我覺得不如book個酒店function room搞, 又包埋野食... 會唔會無咁麻煩?

複式洋房

咁咪好多媽咪都參加唔到囉? 會唔會係酒店搞多個birthday party? 大家一齊影張大合照都好震撼... 我之前個朋友係0808媽咪, 佢地上次有成100個bb係酒店, 好開心, 仲有好多公司sponsor e.g. mustela送gift set... 淨係大家bb認識吓傾吓計都已經好忙... 同埋酒店都可以請tutor嚟教大家玩集體games啫... 我諗d媽咪都係希望大家有d交流, 如果人人都可以參加好似熱鬧d...

複式洋房

我已經問緊其他媽咪, 希望幫到手... 我會同樓主聯絡... 但我諗5/3 party已經安排好, 唔好再改啦.. 我會睇吓531 party同11月1yr old party有咩可以幫手...

首頁

尾頁

跳至