自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

話說我,99 &我2個仔去到樹屋
到達後,我無上樹屋...等99同d仔上
我太累了....咁我咪係樹下等他們law......
我見有個位(我大肚8個月)...我咪坐law..but個位有個環保袋
我就推開小小坐底左....咁有個男人(係隔離椅)話有人....我都照坐因無曬位,我又真係好累....

諗住他所謂個個人黎就比返個位他....
點之個男人打電話比人...叫個個人 好過黎啦,比人坐左....
原來個個人重未坐船過黎就霸定位...

跟住個男人就起身...駡我8婆...
我咪話這度不是茶樓wor 無得霸位ka wor 8公
(中間唔記得左講咩)
跟住我叫他小心 最尾個2年呀 (因這個男人之前駡左好多野)
跟住他都叫我小心 ...
我話:我緊係小心 啦...我大肚我會小心行路ka啦..(hoho)
個8公用把傘指住我
跟住他話有咁多位唔坐,係要坐這個(其實就圍都比人坐曬
我話:係呀, 吹咩,,,
他:好呀.... 你咪吹law....
我話:我係鐘意吹呀....個口我ka...點吹都得....
他:唔夠我講.....走左...
他走個時我叫他返屋企食蕉...hohoho
如他再唔走我一定問候他
他企係度駡我個時.....may be驚我...連身分證都趺左...hohoho
條友無拉拉跌左張身分證...好低能

條友影衰曬d香港人.......(((呻完.....舒服曬)))

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

香港而家真係乜人都有....~_~"
如我不是主角,是令一個大肚婆或唔大肚都好...我都一定好幫口一定鬧個男人...自己有得坐重霸住個位的人.....

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 kay4884 於 10-7-3 12:13 AM 發表

點解妳唔同佢講坐一陣,佢朋友返黎果陣比返佢坐,妳唔講佢又點知呢,如果講咗佢都係咁嘈你佢就真係太過份,而且可能妳同佢講咗之後佢會冇事,咁樣妳又唔洗勞氣,咁唔係對雙方都好啲?(個人意見,不喜勿插) ...

我唔講係因為個樹屋個area好細.....唔洗5-10就行完....坐返船走....唔係好似他咁諗住係樹屋度坐咁耐好似想係個度訓咁...hohoho...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係...其實我真係諗住他所謂有人個個人黎到我會比返個位他ka.....但個個男人講到好似張椅係他的......唔比人坐咁....跟住他又無啦啦我鬧...他又好串同我講,,,,有咁多位唔坐,係要坐這度......但其他椅都比人坐曬.....講真我認為自己無錯law...我只係推開左個袋小小...重有d位可以坐多個人ka....
我好angry...我唔可以比個男人蝦law....他以為我好好蝦....他又講d好唔客氣的說話我先鬧返他ka ja......

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 月希 於 10-7-3 01:21 PM 發表
個男人係唔岩..但係點解自己大住個肚都同人嘈..真係個男人發爛...係自己唔so呢..

有個袋係位..咪大意d講"唔好意思,邊個個袋係度..我想坐"人地見到你大肚...正常既都會讓下你..真係唔讓..咪摸住個肚叫好痛 ...

我有講唔該ka.....他話有人wor~~~我見個個位係可以坐到2個人ka..我先推開小小坐落去ka ja.....可能個個人好肥要留多d位比他坐.......

首頁

尾頁

跳至