爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 我在小瀝源駕駛學院考中期試,請前輩指點迷津。好緊張呀!

wyks,

Congratulation. 真替你高興順利過度中期試

我都讀緊沙田小瀝源駕駛學院的私家車(自動波)課程. 不過只係初學階段, 本星期六先學模擬駕駛, 然後下星期中才考筆試. 希望筆試可以順利pass. :cry: :cry:

林嬌嬌/Kristytracy,
請問你們跟邊個教車師傅學車架? 有無好的師傅介紹一下?

Many thanks.

複式洋房

Re: 我在小瀝源駕駛學院考中期試,請前輩指點迷津。好緊張呀!

好緊張呀, 好緊張呀. 明天就考筆試了... 希望 D 題目唔好咁习轉啦...

複式洋房

今日的筆試 Pass 左啦

複式洋房

wyks,

你通常在日間或晚間學車呀? 抑或在週末(Sat/Sun) 學o架?

在迎新課時, 個sir 講到好似好難book堂, 不停地hard sale/promote "智專"課程...If we upgrade to the "智專"課程, 便會有專人幫你安排課堂 and other better services etc.

事實上, 你覺得book堂是否好困難? Is the telephone hot line always busy/engaged?

複式洋房

喜喜兒,

As wyks said, 不用緊張喎...筆試真係不太難. 我是study晒全本書, 亞sir話個幾個chapters我會重複溫習多D啦.

加油, 努力...我預祝你筆試成功.

喜喜兒 寫道:
Nicole_Mom, 恭喜你pass左筆試, 我next wed考啦, 好緊張呀! 想問下你是否study晒全本書? 定只study亞sir話個幾個chapter呢?

而家佢地真係勁hard sell個"智專"課程, 我上左2堂理論課, 每次落堂都問會唔會轉智專咁, 講到好似天下無敵咁

首頁

尾頁

跳至