自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

超級巨聲都有畢業演唱會啦,呢個慣例來的!

至於林欣彤都無簽TVB,佢簽咗英皇後,可能某一姐覺得受威脅掛?從始就惹來無窮無盡既網上欺凌,突然好多網民攻擊佢,加上佢愛情大過天,成日有拍拖緋聞,又成日失戀,搞到佢精神及情緒出咗問題,聲底又出問題,最後要隱退休養一段時間!

林欣彤問題,完全唔開TVB事囉,唔該!

珍珠宮

唔係求其整個演唱會!係畢業演唱會!超級巨聲果陣比賽完咗都有畢業演唱會囉!好唔好?咪成日都咁上鋼上線啦!

珍珠宮

sasalic 發表於 21-7-27 09:54
唔覺得tvb大方wor
之前受訪問連viu的人都唔講得,好似成班tvb人活向平行時空。不過依家好啲,可以講下

依家TVB廣告最多係百佳!晚晚疲勞轟炸!V台根本就差過亞視,賣咗廣告都無人知!啲品牌廣告商品根本都唔需要靠V台增加知名度,佢地以前已經在T台賣夠廣告夠晒知名度了!

在T台賣廣告係想增加知名度,所以不知名既商品可以係T台賣廣告賣到街知巷聞,呢啲先係廣告成效既目的!

美心舊年都唔夠膽係T台賣月餅廣告,今年都要回頭返TVB賣返!

珍珠宮

許廷鏗係T台果陣人氣都好高下,離開T台後有咩人氣呀?就算903俾個男金獎佢又點?完全無人氣可言!

胡鴻鈞反而歌視雙棲,穩打穩扎!

珍珠宮

sasalic 發表於 21-7-27 10:26
向v台賣廣告我知ga,美心都有向v台賣廣告

兩個台都有睇,t台真心鐘意睇愛回家

美心舊年係唔夠膽係T台賣月餅廣告呀,舊年無係T台落廣告呀?明唔明呀?

你唔會賣,但都有人會賣!知名度高咗好多係事實!

T台除咗同心堂之外,都有唔少品牌廣告,係隻眼唔好只係留意V台果堆過氣T台廣告商!至少我朝朝睇新聞台都見到樂聲牌電器廣告!

珍珠宮

大家樂舊年都唔夠膽係T台賣廣告,舊年都無係T台落廣告!今年先回歸!

其實舊品牌廣告商暫時避開係T台落廣告,都無辦法!T台都可以放下身段,開托新品牌廣告商!你恒生匯豐唔落廣告。咪搵工商/建設銀行囉,廣告價一樣每30秒14萬幾!

珍珠宮

TYCwall 發表於 21-7-27 10:48
唔係呀嘛 佢除咗唱到此一遊果時叫紅過吓 呢幾年完全唔紅
冇hit歌 佢個樣又悶 坤哥成就仲高過佢啦
...
坤哥呢幾年有咩成就呀?

我講緊胡鴻鈞係穩打穩扎喎!佢近年首首歌YouTube點擊都至少過百萬喎?早前收費音樂平台kkbox公佈 2020年十大香港歌手佢入圍喎,仲要係連續兩年入圍,佢拍劇都已經升做男一啦!坤哥呢幾年做過乜?

珍珠宮

apple~y 發表於 21-7-27 11:09
坤哥成就咪話做chantel歌迷會會長
咪就係囉!哈!

珍珠宮

林欣彤當年如果唔貪英皇果幾百萬,簽返TVB,係T台大樹好遮陰,就算唔會大紅大紫,都可以穩打穩扎,個人身心都健康些!

當年牙醫同胡鴻鈞簽咗TVB,之後就有好多綜藝節目,最好睇就係佢地拍住吳若A去台灣拍 “嘩鬼上學去”,好好睇,3個人都因此大大提高人氣!

珍珠宮

sasalic 發表於 21-7-27 12:00
呢個已經好睇啲

同心堂同金玉紅可唔可以唔好播,似宣傳易同亞視。可以俾啲心機拍好少少
宣傳易好平架咋,亞視仲平!V台都好平就算今年加廣告費4成,都係每30秒1.5萬咋!但同心堂同金玉紅係T台黃金時段播,每30秒14萬幾囉!佢地俾得起呢個價又咩問題?T台呢兩年無得好似之前咁揀客架喇!

首頁

尾頁

跳至